Cum Să Porți Tricoul Polo

Pentru a scoate potențialul maxim din tricoul polo am făcut acest ghid despre cum să porți această piesă în cât mai multe situații și combinații vestimentare. Chiar dacă acest tip de tricou și-a făcut debutul în sport, după a devenit prezent în ținutele noastre casual și smart casual.

Variantele despre cum să porți tricoul polo sunt următoarele:

1.Ținuta sport

Pentru că suntem persoane active, hainele cu accente sport au devenit tot mai prezente în viața noastră. Fie că le preferăm doar la sfârșit de săptămână sau în momentul în care avem activități sportive.

În această situație poți asorta tricoul polo la pantaloni lungi sau scurți. Mai poți purta tricoul și la o ținută stilată pentru golf sau tenis. Aspectul de ținută sport se mai poate accentua prin intermediul încălțămintei, a jachetei sport și a pantalonilor cu șnur.

2. Cu un costum formal

Tricoul polo vine ca înlocuitorul cămășii și în plus, vei transforma ținuta într-una casual. Atunci când faci acest pas trebuie să fie un tricou cât mai simplu, calitativ și cu un aspect clasic. Pentru a fi sigur de alegerea făcută alege un tricou polo tricotat. Poți să-l consideri ca cel mai elegant dintre tricourile polo.

Ținuta formată din polo și costum este ideală primăvara – vara atunci când trebuie să fi prezentabil și vrei să ai și un cofort termic.

Poți crea un contrast interesant purtând un tricou polo alb, bej sau crem la costumul bleumarin sau gri închis.

3. Tricoul polo introdus în pantaloni

Purtatul tricoului polo în pantaloni aduce un plus de formalitate în ținută. Similar ca în cazul cămășii. Dacă purtăm cămașa pe afară avem o ținută casual, dacă o purtăm în pantaloni avem un plus de formalitate. Ținuta arată mai îngrijită și nu-mi place să fiu cu burta pe afară când îmi ridic mâinile sau fac diverse mișcări.

Un alt beneficiu al tricoului polo introdus în pantaloni este atunci când vrei să pară că ai picioare mai lungi.

Pentru acest detaliu trebuie să ți cont de lungimea și grosimea materialului. De exemplu dacă e prea scurt va arăta ciudat purtat peste pantaloni. Practic vei fi cu burta pe afară. Iar dacă e prea lung și este dintr-un material foarte gros acel surplus nu va da bine.

4. Accesorizează cu o bandană sau eșarfă

Sunt obișnuit să port accesorii fie că e vorba de pălării, brățări sau cravate. Din acest motiv prefer să port ceva la gât fie că e vorba de o eșarfă din mătase sau bandană din bumbac. Îți va oferi un aer nonșalant și un plus de stil.

Ce alte metode mai știi despre cum să porți tricoul polo?

Related Posts

2 thoughts on “Idei despre cum să porți tricoul polo

  1. Radu spune:

    Este extrem de frustrant cand orice click faci in site deschide un tab nou. Nu stiu cine a avut ideea asta dar ar trebui urgent aruncata la gunoi. Foarte neprofesionist si enervant.

    1. Laci spune:

      Eu sunt idiotul care a pus chestia „enervanta”. E o chestiune de functionalitate pe care o au majoritatea site-urilor. Daca in timp ce explorezi o pagina ai mai gasit un subiect interesant pe care vrei sa-l citesti dupa, poti sa o faci ordonat. Citesti informatia de pe prima pagina, daca te mai intereseaza, o inchizi si treci pe tab-ul nou. Foarte simplu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *