cămașa în pantaloni

A ține cămașa în pantaloni pare una dintre cele mai dificile sarcini pentru un bărbat. Fiind un element clasic, cămașa se găsește în toate variantele posibile, pentru a ne satisface confortul și stilul de viață. Vei găsi cămăși casual, formale, business, cu mânecă lungă sau scurtă. Pe lângă faptul că avem așa de multe variante, unele cămăși sunt prea lungi sau prea scurte și asta a dus la mișcarea nu tocmai inteligentă de a purta cămașa pe afară. Bineînțeles, nu voi continua discuția pentru cei care poartă cămașa intenționat în afara pantalonilor. Acest material este destinat celor care caută soluții pentru a ține cămașa în pantaloni.

Cum se ține cămașa în pantaloni

1) Alege o cămașă mai lungă

Dacă ți-ai cumpărat o cămașă prea scurtă nu prea ai ce să-i faci și trebuie să te împaci cu ideea că nu va sta niciodată cuminte la locul ei. Recomandarea mea prietenească este să renunți la ea oferind-o cadou unui cunoștințe care are nevoie de haine sau să îi găsești o altă întrebuințare. Vei știi că ți-ai ales lungimea perfectă când ea îți acoperă fesele aproape în totalitate.

2) Bretele pentru cămașă (Shirt Stays)

cămașa în pantaloni

Este o bandă elastică cu capse de prindere pe ambele capete. O capsă pentru partea superioră a șosetelor, iar cealaltă pentru partea inferioară a cămășii. În funcție de sistemul de prindere o vei găsi în trei variante precum ai observat și în imaginea de mai sus. O consider extrem de utilă în majoritatea situaţiilor. Ele sunt folosite de ospătari şi de poliţişti în SUA.

3) Jartieră cu bretele (Shirt Garters Shirt Stays) pentru a ține cămașa în pantaloni

jartiera cu bretele

Vei găsi aceast tip de jartieră în mai multe culori, grosimi, materiale și lățimi. Mai multe explicații vei găsi în clipul de mai jos

4)Betelie “antiderapantă”

De regulă vei avea norocul să o întâlnești la pantalonii de calitate. În caz contrar, roagă-ți croitorul să aplice o bandă cauciucată pe partea interioară a pantalonilor în zona beteliei. Dar acest artificiu nu funcționează de fiecare dată.

5) Diverse tipuri de „curele” pentru a ține cămașa în pantaloni

Curea cauciucata

Este un fel de curea cauciucată care se prinde deasupra cămășii înainte să îți închizi nasturii de la pantaloni. Din punctul meu pare o variantă inestetică.

Varianta de mai jos pare mult mai simplă și mai estetică

tucker shirt stay

Am un prieten care și-a comandat accesoriul de mai sus și e foarte mulțumit de rezultat. Citind câteva review-uri pe internet cică trebuie să o strângi suficient de bine încât să nu iasă nici cămașă, dar nici accesoriul la vedere. La bărbații cu burtă această curea este inutilă.

Îu urma unor feedback-uri aceștia și-au îmbunătățit produsul și au eliminat accesoriul metalic de pe curea. Bănuiesc că nu erai confortabil să-l scoți de fiecare dată când călătorești cu avionul.

6) Fixatoarele pentru cămașă

fixator cămașă în pantaloni

Este o invenție care îi aparține lui Răzvan Vâlceanu. La el vei găsi cămăși cu fixatoare care se prind cu nasturi pe interiorul pantalonilor. Asta mi se pare o idee originală și una dintre cele mai relaxante metode la care poți apela. Câștigul e din două părți: cămașă made to measure și fixatoarele.

7) Opritoare magnetice pentru a ține cămașa în pantaloni

magnetic shirt stays

Imaginează-ți două perechi de magneți pe care le vei pune în partea inferioară a cămăși a părților laterale. Tot ce trebuie să faci este să scoți cămașa afară din pantalonii și să localizezi zona pe unde ar veni cureaua. După ce ai localizat zona trebuie să pui perechea de magneți de o parte și alta a cămășii cam la 2 cm mai jos de locul unde ar trebui să vină cureaua.

Recunosc că nu am testat așa ceva, dar din imagini pare ceva în plus și cred că îți va lua ceva timp până vei reuși să te obișnuiești cu magneții lângă tine. Dar, din nou, vei avea nevoie de o cămașă mai lungă să pui acest lucru în practică.

8) Lenjerie intimă specială pentru a ține cămașa în pantaloni

tucked trunks

Această pereche de boxeri te va ajuta să-ți cămașa în pantaloni fără a mai utiliza și alte accesorii. Personal nu m-aș simți confortabil să port așa ceva.

Sau varianta de boxeri cu clips

tukz

Care dintre variantele de mai sus le preferi pentru a ține cămașa în pantaloni?

Sursa foto: aici, aici, aici,aici

Related Posts

2 thoughts on “8 soluții pentru a ține cămașa în pantaloni

  1. Dan Bobe spune:

    Buna ziua,o solutie simpla,de mentinerea camasi,in pantaloni,este plasarea unui nasture,in interiorul slitului si a unei butoniere in partea din fata,jos, a camasi !!!!! Multumesc,spor,tine legatura ! Cu drag,Dan Bobe

    1. Laci spune:

      Este in regula solutia ta, dar camasa iasa de regula din partea din spate nu din fata.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *