Cămașa Made To Measure

Îți povestisem acum o lună despre ce gazdă bună a fost Răzvan Vâlceanu când i-am călcat pragul. Pentru a mă asigura că Răzvan livrează cămăși de calitate, am dat comandă la o cămașă made to measure. Este pentru prima dată când încerc made to measure și sunt foarte curios despre cum decurge acest serviciu.

Înainte de a alege tipul de cămașă, Răzvan mi-a prezentat câteva modele pentru a-mi face o idee, despre ceea ce poate el se facă și crede-mă că am văzut unele dintre cele mai creative modele de cămăși atât pentru bărbați precum și pentru femei.

Cămașa made to measure Răzvan Vâlceanu

_Mr39378-2

Răzvan emană o energie fantastică când vorbește despre cămăși aşa că toți cei prezenți am fost doar ochi și urechi când a început să vorbească. Mai ales că am aflat foarte multe detalii despre cămăși pe care nu le știam.

Procesul bespoke este diferit față de cel made to measure. Adică la made to measure ți se alege cea mai potrivită cămașă ready to wear, se măsoară zonele la care sunt necesare modificări și se trec pe fișa clientului. După care fișa ajunge la fabrică și se face o cămașă în funcție de măsurători.

3
masuratori made to measure

Dintre toate atelierele la care am fost până acum, Răzvan mi-a oferit cea mai drăguță experiența de care poate avea un client. Mi-a plăcut că s-a folosit și de tehnica scaunului pentru a se asigura că nasturii sunt bine poziționați.

Am o pasiune pentru gulerele rotunde și probabil că următoarele cămășii pe care le voi achiziționa vor avea acest tip de guler.

Guler Camasa Rotund
Guler camasa rotund

Răzvan mi-a arătat și gama de țesături cu care lucrează. Îți recomand să vii pregătit de acasă cu ceea ce îți dorești pentru că vei da peste foarte multe materiale și te vei pierde. În pasul următor probabil nu vei alege nimic pentru că ai o gama foarte variată.

_Mr39381-2
_Mr39426-2
_Mr39434-2

După ce am analizat multitudinea de variante m-am întors la unul dintre materialele care mi-a atras atenția de prima dată.

_Mr39169-2
Material cămasa

Acum fișa este completă și aștept noua cămașă.

_Mr39422-2
fisa client

Chiar și după ce am plecat de la showroom, colegele lui Răzvan au păstrat legătura cu mine oferindu-mi și mai multe informații pentru a înțelege tipul de materiale cu care se lucrează. De exemplu, acele cămăși care sunt foarte transparente au țesătura realizată dintr-un singur fir şi nu le vei găsi la Răzvan, deoarece lucrează doar cu bumbac egiptean Giza 45, ţesut din 2 fire cu 140 fineţe, ce asigură o rezistenţă mai mare în timp.

Prețul pentru o cămașă made to measure la Răzvan Vâlceanu începe de la 450 lei și acesta crește în funcție de finețea materialului.

Cămășile Răzvan Vâlceanu fac parte din inițiativa susțin brand-urile românești.

Related Posts

2 thoughts on “Cămașa made to measure Răzvan Vâlceanu

  1. Pantera spune:

    L-am vazut in aeroport ,cred ca luni.Nu stiam de unde sa il „iau”si cred ca l-am vazut si la lansarea colectiei lui Dobre,nu?…Atelierul e in Bucuresti sau are si la Cluj ceva?

  2. 450 de ron o camasa?7 zile pe saptamana,7 camasi…..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *