Răzvan Vâlceanu

Brandul de cămăși Răzvan Vâlceanu made to measure a prezentat propunerea de modele de cămăși și textile pentru sezonul de vară. Totodată, Răzvan Vâlceanu i-a adus în premieră în România pe reprezentanții Canclini, liderul internațional în bumbacul pentru cămăși.

Păstrând aceleași standarde de înaltă calitate și atenție pentru detalii, colecția a fost gândită pentru a se adapta temperaturilor ridicate. Răzvan Vâlceanu propune modele smart-casual, potrivite oricărui moment al unei zile de vară. Tiparele italienești personalizate și bumbacul de înaltă calitate Giza 45 sunt ţesute din 2 fire cu 140 fineţe.

Designul este particularizat pentru fiecare componentă și producția cu cele mai bune utilaje și accesoriile de calitate. Toate aceste elemente, ce reprezintă semnătura brandului Răzvan Vâlceanu, se regăsesc și în noua colecție . Propunerile pentru vara se remarcă prin același stil elegant și particularizat al fiecărei ținute. Aducând în același timp confortul și libertatea de mișcare, caracteristice obiectelor vestimentare made-to-measure. În plus, pentru sezonul cald, vei găsi o selecție de textile colorate, în nuanțe pastelate de la roz, verde, albastru sau mov.

10428060_670254606378570_4163217444946773412_n

Răzvan Vâlceanu – cămăși pentru sezonul de vară

”Pentru ca începutul sezonului cald să  fie cât mai confortabil, ne-am dorit să oferim un ghid pentru oricine dorește o ținută cât mai elegantă, insă lejeră, pentru sezonul estival. Mai mult, am reunit câteva nume importante din industria de fashion si cea de Made to Measure din România precum Ana Maria Cornea,  George Hojbotă, Silvia Serban, Black Tie, Nff by Ștefan Muscă, Mirela Diaconu și Marsay, pe care i-am provocat să creeze câte o cămașă și să prezinte anumite ținute din colecțiile lor,” declară Răzvan Vâlceanu.

”Am profitat de această ocazie pentru a aduce în România pe reprezentanții Canclini, cu ultimele noutăți în materie de textile pentru vară.  Astfel, am marcat începutul unei relații pe termen lung.Suntem unici distribuitori Canclini în România, o piață cu potențial pentru producătorul de bumbac,” adaugă Răzvan Vâlceanu.

Razvan Valceanu
Razvan Valceanu

Evenimentul a adus la București renumitul brand de textile, Canclini, liderul mondial în producția de bumbac, dedicat special confecționarii cămășilor. Această actiune este o premieră pentru un brand românesc producător de cămași. Dovedește, o dată în plus, grija acordată materialelor folosite pentru realizarea cămășilor ce poartă semnătura Răzvan Vâlceanu.

Totodată, Canclini, liderul internațional al bumbacului pentru cămăși, a prezentat colecția de textile pentru sezonul cald. Aceasta va fi distribuită în România prin brandul de cămăși made to measure Răzvan Vâlceanu. ”Colaborarea cu Răzvan Vâlceanu va fi una pe termen lung și ne bucurăm să avem alături un partener dedicat, care pune în valoare țesăturile noastre fine, oferindu-le atat clientilor finali dar si altor case consacrate de made to measure sau magazine retail”, a declarat Paola Fumagali, reprezentant Canclini.

10463049_670257209711643_2526738094088279575_n

Consultanții de stil din echipa Răzvan Vâlceanu i-au ghidat pe invitați în alegerea cămășii potrivite. Alte zone interesante din cadrul Atelierului au fost cabina de probă. Modelele au prezentat live noua colecție, precum și zona mesei de croitorie. Invitații au putut urmări procesul de asamblare a unei cămăși.

Related Posts

4 thoughts on “Răzvan Vâlceanu – cămăși pentru sezonul de vară 2014

 1. Anda spune:

  Eu sincer prefer camasile de la Hulber. Experienta Simonei Hulber o face un expert in acest domeniu.

 2. Shaggy spune:

  Cum pot participa si eu la astfel de evenimente. A fost acceptata prezenta oricarei persoane interesanta de stil sau camasi?

 3. toma spune:

  killers sneakers

 4. ionut spune:

  Folosim aceste tesaturi si nu avem decat aprecieri la adresa lor: excelente calitativ si o gama diversificata de culori/modele/nuante.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *