Colecția Made To Measure Urban Masterpiece De La Ego

Sezonul acesta, magazinul multibrand EGO Men`s Fashion Concept redefineste conceptul elegantei masculine lansand o noua colectie de costume made-to-measure, special creata pentru adeptii unei vestimentatii personalizate.

Colecția Made to Measure „Urban MasterPiece” de la Ego

Am făcut o mic sondaj pe facebook si cititorii au asociat fotografiile de la Ego cu brand-uri precum Ralph Lauren, Tom Ford, Cavalli, Scabal, Canali sau Hugo Boss.

Colecția Made To Measure &Quot;Urban Masterpiece&Quot; De La Ego
Urban MasterPiece

Asa cum insasi denumirea colectiei sugereaza, la EGO, realizarea unui costum made-to-measure este un act de creatie la sfarsitul caruia se naste o vestimentatie desavarsita, remarcabila printr-un raport calitate-pret neegalat pe piata din Romania.
Profesionalismul cu care EGO si-a obisnuit clientii are la baza experienta celebrei case franceze Louis Purple in realizarea de costume ireprosabil croite. Desi extrem de confortabile si flexibile, costumele din colectia « Urban Masterpiece » isi pastreaza liniile bine definite si structura riguroasa.

Colecția Made To Measure &Quot;Urban Masterpiece&Quot; De La Ego


Colectia de tesaturi primavara/vara 2014 reuneste o serie de propuneri formale si contemporane, ce, in functie de personalitatea si atitudinea purtatorului, pot conferi o nota de seriozitate, glamour, simplicitate sau rafinament. Printre materialele folosite se remarca Dormeuil Dorsilk, un best-seller al liderului mondial in productia de tesaturi premium, dar si cele mai noi realizari ale casei Vitale Barberis Canonico.

Img_0811B


· Dormeuil Dorsilk este o tesatura fluida, obtinuta prin combinarea lanii de cea mai buna calitate cu matasea, imprumutand de la aceasta din urma stralucirea subtila si fluiditatea. Culorile deschise asociate carourilor dau un caracter modern, distinct intregii colectii.

Img_0840


· Vitale Barberis Canonico se remarca astazi drept una din cele mai prestigioase si competitive marci «Made in Italy» datorita calitatii materialelor si a cercetarii tehnologice continue. Combinatia de lana si mohair (84% lana, 14% mohair) este placuta la atingere si potrivita oricarei ocazii. Datorita mohairului, tesatura se sifoneaza mai greu, este mai racoroasa si usoara.

Img_0957

Combinatia de materiale fluide, racoroase, croiala unica si procedeele revolutionare de realizare dau nastere unui costum potrivit unui barbat din ce in ce mai informat si mai interesat de o imagine impecabila. Arta crearii costumelor la comanda EGO reuneste trei caracteristici: confortul dat de materiale, constructia moderna, adaptata celor mai noi tendinte masculine si durabilitatea.

Img_1040

Colectia « Urban Masterpiece » este disponibila barbatilor care doresc sa poarte costume perfect potrivite masurilor lor.

Related Posts

1 thoughts on “Colecția Made to Measure „Urban MasterPiece”

  1. Ciprian Flu spune:

    Am achizionat si eu un costum de ceremonie de la Ego…pacat ca preturile sunt cam exagerate pentru oamenii de rand iar personalul din unelene magazine nu este pe masura pretului si renumelui…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *