Ce Ținută Am Purtat La Pitti Uomo 88 În A Doua Zi

Am început această săptămână cu detalierea primei ținute pe care am purtat-o în iunie la Pitti Uomo 88. Precum știi, deja fiind un sezon călduros, am ales costumații cât mai lejere și din materiale care respiră.

Ce ținută am purtat la Pitti Uomo 88 în a doua zi

Ziua 2 – Pitti Uomo 88 powered by Louis Purple

Img_9101
Ce ținută am purtat la Pitti Uomo 88 în a doua zi

Deoarece tema ediției a fost Pitti Color am ales să combin mai multe culori puternice. Fac deseori acest lucru pentru a putea găsi combinații inedite. Am ales un costum made to measure (MTM) fuchsia din bumbac pentru că de ceva vreme încercam să-mi fac curaj pentru așa ceva, și Pitti era locul ideal pentru a-mi face antrenamentul. Într-adevăr, fuchsia nu este o nuanță versatilă deoarece îți îngrădește posibilățiile de asortate, dar nuanța în sine nu necesită o combinație pentru a te scoate pe tine sau pe ținuta ta în evidență.

Mi s-a părut întotdeauna că anumite nuanțe de roșu merg cu albastru și verde. Astfel, acest costum m-a ajutat să-mi pun în practică anumite curiozități. Am ales o cămașă albastră în dungi pe care am asortat-o la o cravata care era tot în dungi, dar la o scară diferită. Pantofii verzi i-am folosit pentru a face un contrast cu nuanța costumului.

Îmi doream ca la această ținută să adaug și o vestă pe care am împrumutat-o de la costumul bleu din prima zi. Și în acest caz am ales o vestă cu personalitate pe care ai observat-o la începutul articolului. Nu am purtat batistă de buzunar pentru că ar fi fost ceva în plus.

Ținuta pe care am purtat-o în ziua 2 la Pitti Uomo 88 mi-a fost oferită de Louis Purple. Costume personalizate se pot face la oricare dintre magazinele Louis Purple din Iași, Botoșani, Timișoara, Cluj sau București.

Related Posts

One thought on “Ce ținută am purtat la Pitti Uomo 88 în a doua zi

  1. Laurentiu spune:

    Acea combinatie de culori foarte puternice si deschise pare si putin amuzanta. :D
    Oricum, iti sta foarte bine dar nu cred ca poate fi purtata chiar oriunde, am inteles ca a fost doar pentru acea ocazie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *