Pitti Uomo 88

Pitti Uomo 88 pentru mine a însemnat a patra participare consecutivă la acest târg. În acest an am reușit să public cât de repede posibil fotografiile de street style pe care le-am făcut. Aș putea spune că le-am publicat aproape în timp real. Pe lângă fotografiile pe care le-am făcut am rămas dator cu descrierea ţinutelor pe care le-am purtat.

Ziua 1 – Pitti Uomo 88 powered by Louis Purple

Img_8824

În ținuta de mai sus am ales un costum made to measure (MTM) din bumbac care este des întâlnit la Pitti Uomo. Pentru că e vară am o nuanță de bleu. La prima vedere pare o combinație de nuanțe de albastru cu portocaliu. Pentru a scoate în evidență nuanța nasturilor am adăugat la ținuță pantofii portocalii.

Deși costumul de mai sus este la trei piese am ales o vestă de o altă nuanță pentru a face un constrast. Dacă tot am avut opțiunea să îmi fac un costum made to measure, sacoul l-am ales semicăptuşit datorită faptului că e vară și îmi doream o pată de culoare care să fie în armonie cu nuanța sacoului.

La fiecare vestă pe care mi-am făcut-o la comandă spatele era realizat din același material ca și cel din faţă. După ce am văzut multitudinea de căptușeli, am ales să îmi fac vestele ca și în imaginea de mai jos.

Img_8875

Accesoriile pe care le-am purtat le-am folosit pentru a personaliza și accesoriza ținuta.

Îmi plac culorile și îmi place să am totul personalizat, dar cred că te-ai obișnuit deja cu această idee. Ținuta pe care am purtat-o în ziua 1 la Pitti Uomo 88 mi-a fost oferită de Louis Purple. Costume personalizate se pot face la oricare dintre magazinele Louis Purple din Iași, Botoșani, Timișoara, Cluj sau București.

Related Posts

3 thoughts on “Ce ținută am purtat în prima zi la Pitti Uomo 88

 1. Tamas Adrian spune:

  Laci, poti sa-mi spui cum se numesc acel accesoriu din dreapta buzunarului de la pantaloni?

  1. Laci spune:

   Wallet chain.

 2. Gelu spune:

  Se numesc margele.
  Fain Laci, palaria nu e stilul meu dar pe tine te prinde.
  Bafta!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *