Colecționari Auto

În 2013, cei de la TheRichest.com au realizat un top cu cei mai mari 10 colecționari auto din lume, prezentându-le colecțiile impresionante de mașini. Topul a fost construit în funcție de mărimea colecției deținute de fiecare în parte. De la colecția lui Ralph Lauren, care are doar mașini de culoare roșie în garajul său din New York, până la colecția șeicului Hamad Al Nahyan, care deține nu mai puțin de 7 mașini Mercedes Clasa S, fiecare într-o culoare a curcubeului, cu toții dețin o colecție de mașini personalizată, construită după propriile preferințe când vine vorba de automobile.

Colecționari auto și cum se îmbracă aceștia

În articolul de azi vom lua cei 10 colecționari și îi vom analiza, în ordinea topului, din punct de vedere vestimentar. Această abordare pe care o facem față de acest top nu pleacă neapărat de la premisa că o colecție mai mare de mașini aduce cu sine și un stil vestimentar mai dezvoltat, însă suntem curioși dacă cei de pe pozițiile fruntașe acordă atenție hainelor pe care le îmbracă. Îi vom da o formă de mică cercetare.

Astfel, concluzia despre fiecare va fi trasă după analizarea unei poze în care ei au avut intenția de a se îmbrăca bine. Nu putem alege orice poze, deoarece unii dintre ei sunt artiști, care pe scenă apar cu o vestimentație cu totul diferită. Cu alte cuvinte, nu putem să îi analizăm din punct de vedere al stilului pe care îl adoptă în ipostazele domeniului în care activează. Tocmai de aceea, o mică analiză de conținut, va fi cea mai potrivită pentru noi. Vom selecta, pentru fiecare dintre ei, cea mai bună poză la căutarea pe Google a cuvintelor cheie nume+suit+style.

Concluzii

Deși este pe primul loc în privința colecției de mașini, lui Hassanal Bolkiah îi aparține locul 2 când vorbim de haine. Pe primul loc se află, desigur, Ralph Lauren, care „trișează” față de ceilalți concurenți, în acest top vestimentar, stilul fiind o pasiune de-a lui.

Un lucru pe care cu siguranță l-ai observat și tu este lipsa de culoare din ținutele tuturor. Nu putem știi de ce Ion Țiriac nu a fost inclus în topul colecționarilor de mașini, însă în privința stilului vestimentar, putem spune că i-ar depăși pe majoritatea celor de mai sus.

Cum ți se par acești colecționari auto?

sursa foto: aici

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *