a purta vesta stil masculin

Vesta este un articol vestimentar pe care ar trebui să îl aibă orice bărbat în garderobă. Iar astăzi, când ținutele casual domină scena modei masculine, a purta vesta este mai mult decât un simplu articol de layering. Se poate purta în clasicul costum de trei piese, în contrast cu costumul, creând o ținută smart-casual de nota 10 sau chiar cu un tricou Henley. Este versatilă, plăcută și utilă!

1. Cum poți purta vesta smart-casual

Iubesc această vestă, chiar aș spune că este articolul meu preferat pentru layering. O port cu jeanși, khaki sau chino . Sunt o multitudine de modele de veste casual și dacă alegi cu grijă, vei avea o piesă ușor de asortat, cu care poți forma cel puțin 3-4 ținute diferite!

Pe de o parte sunt vestele din același material cu pantalonii. Aceste ținute sunt mai sobre și o idee mai formale.

a purta vesta

Iar pe de altă parte sunt vestele care vin în contrast cu pantalonii sau costumul, dacă porți și sacou. Acestea sunt puțin mai extravagante. Tu ce variantă preferi?

a purta vesta

2. Costumul de trei piese

Acesta este o alegere bună pentru un eveniment formal, unde se cere o ținută Business, Black Tie sau White Tie. La ținuta Black Tie vesta este opțională, în schimb la White Tie, vesta albă este obligatorie.

O alegere deosebită pe care îți sugerez să o încerci este vesta la două rânduri de nasturi. Foarte populară în anii ’20-’50, este mai sofisticată și dă o notă de non-conformism ținutei tale.

3. Cum poți purta vesta casual și tricoul Henley

Vrei o zi fără camăși? Îți recomand această ținută, care este perfectă pentru o zi weekend, mai ales acum, că vine primăvara și se încălzește. Este o ținută lejeră, dar stilată, în care cu siguranță te vei simți bine. Mai ales într-o zi liberă, când îți propui să te relaxezi și să uiți de griji.

mensstyleshoepost-11-640x959

Dacă tot am vorbit de veste, să nu uităm de ceasul de buzuar, un accesoriu mai puțin popular astăzi, dar care și-a păstrat farmecul și rafinamentul de-a lungul timpului.

Tu cum ai purta vesta?

Surse fotografii:foto1foto2 , foto4.

Related Posts

2 thoughts on “3 moduri corecte de a purta vesta

  1. ciprian spune:

    Salutare,

    Daca porti vesta la un costum din 3 piese, in cadrul unui eveniment formal(cum este o nunta), sacoul se va purta descheiat (conform regulilor specifice) sau incheiat ?

  2. Laci spune:

    In functie de starea ta poarta-l incheiat sau descheiat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *