Daniel Craig Is James Bond. &Quot;Looking Good In A Suit&Quot; Is One Of The Requirements To Be James Bond. Duh.

Pentru mulți dintre noi, numele de Daniel Craig nu ne trezește nicio amintire, dar cum sună Agentul 007? Așa este, Daniel Craig este cel de-al șaptelea actor care îl potretizează pe agentul secret englez James Bond. Seria de filme James Bond este una dintre cele mai cunoscute. Skyfall, a fost primit foarte bine de publicul larg. Deși a fost avut parte de păreri sceptice inițial, debutul lui a fost lăudat cu un premiu BAFTA. Casino Royale, fiind totodată filmul cu cele mai mari încasări dintre toate, pe întreg mapamondul.

Actorul a terminat școli de teatru în Anglia, iar printre alte filme de succes în care a mai jucat se numără Lara Croft: Tomb Raider și Munich, filmul lui Steven Spielberg. Înafara faptului că apare cu personalități precum Regina Elizabeth a II-a sau că și-a putut alege orice mașină își dorea, din partea companiei Aston Martin, Daniel Craig este un filantropist. Printre fundațiile la care acesta a donat se numără cea de ajutorare a Kenyei sau de luptă împotriva virusului HIV. În ceea ce privește viața lui personală, acesta este căsătorit cu Rachel Weisz și are cu aceasta un copil.

Din punct de vedere vestimentar, este de la sine înțeles că Daniel Craig reușește să poarte cu atitudine un costum. De altfel, chiar se spunea că „unui agent 007 trebuie să îi vină un costum ca și turnat”. Dacă ar fi să analizăm ținutele sale, cu preponderență se observă un stil formal, sobru – adică, majoritatea nuanțelor sunt de gri, negru, bleu marin. De fapt, acesta este și cuvântul cheie atunci când vorbit despre un agent secret, misterul. Totuși, ceea ce îl face un style icon este faptul că îi vin bine, că denotă atitudine prin acest stil al său.

Omega À L'Heure De James Bond Https://Www.vogue.fr/Joaillerie/Red-Carpet/Diaporama/Omega-A-L-Heure-De-James-Bond/10205
Daniel Craig Suit
Mr. Bond And His Classic Aston Martin Db5.

Înafara platoului de filmare reușește nu doar să adopte un stil formal, ci și unul smart casual, chiar și casual. Este de apreciat acest lucru, deoarece nu sunt mulți aceia care sunt adepții mai multor stiluri vestimentare și în același timp să fie capabili să poarte ținute din piese bine combinate.

1. Daniel Craig Smart casual

Daniel Craig (Along With David Beckham) Features A Lot In The Folder On My Pc Called &Quot;The Style File&Quot; - A Geekish But Cool Image Collection Of Menswear Looks That I Like.  This Is One Of My Fave Looks For Mr Craig - Cool, Polished, Urbane And Slightly 'Spring Evening In Monaco' Looking. Driven Too By His Photogenic 'Studied, But Trying Not To Look It' Pose, This Is The Perfect Smart/Casual Outfit For The Modern Metropolitan Man.  All He Needs Now Is The Beautiful Girl On His Arm.
Daniel Craig At New Bond Film Spectre Unveiling.

În acest caz, Daniel Craig a renunțat la cravată, dar a păstrat piese vestimentare specifice stilului smart casual – un stil tot elegant, dar mai ușor, nu atât de formal.

2. Casual

Daniel Craig'S Casual Style; Cardigan, Cuffed Jeans &Amp; Aviators
When Away From The Studio, Actor Daniel Craig Ditches The Suit And Tie.
Sunday Style Inspiration | Daniel Craig | Yin &Amp; Yang

Aici sunt exemple de piese vestimentare specifice stilului casual, sau combinate cu unele casual. Un lucru este cert – acesta dovedește că poate adopta și acest stil cu succes.

Așadar, ceea ce îl face pe Daniel Craig un style icon desăvârșit nu este doar faptul că poartă costume elegante într-un mod minunat, ci faptul că este adeptul mai multor stiluri vestimentare – formal, smart casual și casual. Elementul comun al tuturor ținutelor prezentate este atitudinea cu care acesta le poartă, ceea ce îl face cu totul deosebit.

Părerea ta care este? Crezi că Daniel Craig este un style icon adevărat? Ce crezi despre ținutele pe care acesta le alege?

sursa foto: aici, aici, aici, aici, aici, aici, aici, aici, aici

Related Posts

One thought on “Daniel Craig – mai multe stiluri vestimentare

  1. Andrei Roman spune:

    Venituri imediate, din prima luna! 100-285 de euro lunar! Va oferim o posibilitate de a colabora cu noi si de a lucra part-time sau full-time, in asa fel incat sa puteti castiga imediat bani, 100 de euro lunar (part-time) sau 285 euro lunar (full-time), din prima luna. Activitatea este usoara si placuta. Cerem seriozitate maxima! Cand doriti mai multe informatii, contactati unul dintre membrii echipei noastre, la una dintre adresele noastre de email: romanioanandrei@gmail.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *