The Hottest Of The Hot Justin Timberlake Pictures

Astăzi vom prezenta din nou un artist al showbiz-ului american, de data aceasta pe Justin Timberlake. Pe parcursul articolului veți vedea diferitele fațete ale stilului său, începând de acum: acesta este cântăreț, compozitor, actor, producător și om de afaceri. Despre succesul lui în muzică nici nu mai trebuie să amintim prea multe, toți dintre noi ne amintim câteva piese de-ale lui devenite hit-uri. Nici la capitolul filme nu stă deloc rău, fiind apreciat pentru prestațiile sale în filme precum The Social Network, In time și bineînțeles, Friends with Benefits.

Justin Timberlake și combinațiile dintre stiluri

Dacă ar fi să urmărim o evoluție a stilului vestimentar al artistului, observăm că deși înainte de a deveni cunoscut, prin apartenența la grupul NSync, acesta nu se remarca prin outfit-uri stilate, schimbarea apare odată cu momentul lansării albumului Futuresex/Lovesounds, când adoptă combinația de geacă de piele cu cravată slim și pălăria fedora – o combinație foarte reușită:

For Years, His Hairstyle Was Unknown Due To Mr. Timberlake'S Valiant Attempt To Make Fedoras Happen.
Justin Timberlake

Mai apoi, îl putem observa cum deja abordează costumul la trei piese, undeva începând cu anul 2009. De observat cât de bine croit este acest costum, care îi vine „ca și turnat”. Probabil te-ai gândit și tu, ar fi funcționat foarte bine o batistă cu un imprimeu deosebit, care să îl scoată și mai mult în evidență.

Star Tracks: Friday, February 21, 2014 | Suit &Amp; Tie | Justin Timberlake Shows Off His Dance Moves In A Three-Piece Suit While Performing At Madison Square Garden In New York City On Thursday During A Stop On His 20/20 Experience Tour.

Acesta alege apoi să adauge un accesoriu felului cum se prezintă publicului și asortează vestimentației elegante o pereche de ochelari:

Jt.  He'S Groovy.  I Didn'T Want To Like Him (Because Everyone Else Does)!  Such A Renaissance Man, I Couldn'T Help Myself.   It Seems To Me That He Could See What Michael Jackson Was Ultimately Trying To Do, And He Picked Up The Ball And Ran With It.

Versatil după cum ne-a obișnuit, Justin alege și basca pe post de accesoriu pentru a completa un outfit casual, de această dată:

Justin Timberlake In London

Actualmente, îl vedem mai des alegând un stil casual, sau creând diferite combinații între elegant și casual. De exemplu, alege o pălărie fedora cu un tricou simplu sau un stil casual cu tente smart casual. Puteți vedea mai jos cele două exemple:

Justin Timberlake-- My First Love From 20 Years Ago.
Justin Timberlake. The Older He Gets The Sexier He Gets!!!

După cum se poate vedea, Justin Timberlake reușește de fiecare dată să impresioneze fie prin alegerile pur elegante sau complet casual, dar și prin combinarea de elemente din ambele stiluri. Este recunoscut, de altfel, drept un style icon, care știe să se folosească de accesorii pentru a ieși în evidență.

Acum, spune printr-un comentariu mai jos părerea ta despre vestimentația artistului. Ce ai schimba la ea?

sursa foto: aici, aici, aici, aici, aici, aici, aici

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *