Despre seturile cadou cravata, batista, butoni

Încălțămintea, șosetele, mănușile sau butonii sunt vândute perechi și asta e un lucru perfect normal. Au apărut totuși și perechi de accesorii ce nu ar trebui vândute împreună, ca de exemplu cravata, batista de buzunar și butoni. Multe magazine au optat pentru această soluție și vând cravata și batista de buzunar împreună, acestea fiind din același material și cu același model/culoare. E adevărat că acestea două trebuie să meargă împreună, dar nu trebuie să arate la fel!

Dacă vezi în magazin un astfel de set (uneori apare și cu butoni pe care sunt aplicate materiale de aceeași culoare și același model), nu este recomandat să îl achiziționezi.

Ce faci însă când primești seturile cadou cravata, batista și butoni?

Ar fi bine să îl porți, doar dacă îți place, chiar dacă cineva și-a consumat timpul și energia cumpărându-ți-l. Totuși, nu e necesar să îl porți complet, cea mai bună soluție este să îl combini cu alte accesorii. Poți să porți cravata primită împreună cu o batistă mai veche, de culoare complementară. Astfel, dacă interacționezi cu persoana care ți-a făcut cadoul, poți să arăți cu mândrie că îți place și că ai ales să îl porți, chiar dacă l-ai combinat și cu alte accesorii.

Cheia succesului e să le coordonezi, nu să le potrivești. Dacă porți același model la cravată și la batistă vei atrage atenția privitorului de la față spre bust. Prea multă potrivire creează impresia unui efort mare depus din partea ta. Obiectivul unui bărbat stilat e să dea impresia că arată bine fără nici cel mai mic efort.

Cravata, batista și butoni trebuie să meargă perfect împreună, dar să prezinte diferențe pentru a oferi o imagine plăcută.

De exemplu, dacă ai primit o cravată complet bleu, fără model, optează pentru o batistă de buzunar cadrilată sau în dungi de o altă nuanță. Dacă batista e dintr-o singură culoare, alege o cravată cu un model, dar nu o asorta la batistă.

Dacă butonii au inserții de material, nu te chinui să-i asortezi la restul accesoriilor.

În concluzie, acest set de cravată, batistă și butoni reprezintă o inspirație proastă de cadou pentru că denotă prost gust. Asortarea perfectă dintre cele trei va transmite mesajul că totul a fost cumpărat la set și că nu ți-a păsat.

f982cbf6_2012_11_07_look_01
Despre seturile cadou cravata, batista, butoni

Vei alege seturile de cravata, bastista și butoni ?

 Sursa foto aici si aici

Related Posts

One thought on “Despre seturile cadou cravata, batista, butoni

  1. Castiguri din prima luna! 100-285 de euro lunar! Cautam urgent colaboratori care vor sa castige 100 de euro lunar (part-time) sau 285 euro lunar (full-time), acum, din prima luna! Oferta este pentru toate localitatile tarii. Lucrati in timpul liber sau full-time, la alegere. Activitatea este foarte usoara. Cerem si oferim seriozitate maxima! Pentru mai multe informatii, solicitati acum detalii unuia dintre membrii echipei noastre, la una dintre adresele noastre de email: ioanbadac1@yahoo.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *