Cum Să-Ţi Foloseşti Garderoba Pentru Seara De Halloween

Pentru seara de Halloween avem diverse surse de inspiraţie: personajele preferate din filme/seriale (Indiana Jones, Al Capone, Jack Sparrow, Robin Hood etc), personaje istorice (un prinţ, un împărat etc) celebrităţi sau chiar şi insider jokes (de exemplu, dacă mergem la un party între colegii de lucru).

Cum să-ţi foloseşti garderoba pentru seara de Halloween

Dacă ne dorim să fim îmbrăcaţi cu stil, dar fără să investim foarte mult într-un costum pe care îl purtăm doar o dată pe an, putem apela la garderoba noastră versatilă. Mai jos voi enumera 7 elemente vestimentare dintr-o garderobă obişnuită, pe care le poţi folosi în realizarea costumului tău de Halloween:

Mănuşile din piele

Un accesoriu plin de eleganţă, care poate fi folosit în mai multe feluri. Te poţi costuma ca şi asasin, ca gangster sau ca o celebritate. Pentru orice optezi, mănuşile din piele vor conferi stil ţinutei tale, şi cu siguranţă le vei mai putea folosi în restul anului.

Pălăria fedora pe care o poți folosi la un costum de halloween

De la Indiana Jones până la Al Capone, dar nu numai, ai foarte multe opţiuni când vine vorba de inserarea pălăriei fedora în costumul tău de Halloween cu stil. De asemenea, o poţi “accesoriza” cu o pană sau cu o bandă colorată.

Ghetele

Mai ales că acum este toamnă, şi oricum ai început să porţi ghetele. Integrează-le într-un costum de Halloween care semnifică aventura (Indiana Jones sau Jack Sparrow) şi nu poţi să dai greş.

Bastonul

Poate fi elementul care să-ţi înnobileze ţinuta. Îl poţi folosi pentru a-ţi conferi un aer britanic. Sau pentru a emula o celebritate. Cu siguranţă vei atrage atenţia deoarece bastonul în sine este o atracţie atunci când este folosit ca simplu accesoriu. Ai mari şanse să fii diferit de toţi ceilalţi participanţi la petrecere.

Bandana pe care o poți folosi la un costum de halloween

O poţi folosi în foarte multe feluri: ca batistă de buzunar, ca mască, sau simplu, ca bandană. O poţi lega la braţ, la gât, şi e o opţiune foarte bună ca pată de culoare, dacă ţinuta pe care ai ales-o conţine mult negru.

Ochelarii de soare

Aici probabil că nu mai trebuie să spun foarte multe. Foloseşte-i pe cei pe care îi deţii deja, şi îmbină-i cu restul ţinutei pentru care te-ai decis.

Paltonul/Trenciul pe care îl poți folosi la un costum de halloween

Îl poţi folosi alături de pălăria fedora, ghete şi baston. Îl poţi purta încheiat sau descheiat. De asemenea, acest element poate fi folosit mai mult pentru prima impresie, când ajungi la petrecere, deoarece dacă îl ţii pe tine mult timp ţi se va face prea cald.

Opţiunile pentru un costum de Halloween cu stil sunt multe, dar ce e mai important, e ca ţinuta finală să îţi exprime personalitatea. Desigur că mergi la această petrecere jucând un rol, dar de ce să nu profiţi de ocazie pentru a-ţi demonstra creativitatea, unicitatea şi să-i faci pe ceilalţi să-şi amintească de tine?

Ce costum ai ales de Halloween?

Sursa foto

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *