Barbatii Poarta Pijamale

O întrebare pe care probabil că unii dintre noi ne-am adresat-o la un moment dat. Bărbaţii poartă pijamale? Ştim că am purtat pijamale atunci când am fost copii, dar oare bărbaţii continuă să poarte pijamale şi la vârsta adultă?

Bărbaţii poartă pijamale?

Răspunsul este da, şi s-ar putea să rămâi surprins aflând că probabil porţi deja pijamale, fără să le denumeşti astfel. Cel puţin noi, bărbaţii, suntem privilegiaţi la acest capitol, deoarece putem purta aproape orice atunci când dormim, şi să spunem că purtăm „pijamale”. De exemplu, poţi purta un tricou de bumbac şi boxeri, sau o bluză cu pantaloni lungi.

De asemenea, poţi opta pentru un set de pijamale moderne, care este compus, de obicei dintr-o haină cu mânecă lungă şi pantaloni lungi, dintr-un material uşor (in, bumbac sau chiar mătase). Personal, prefer aceste pijamale, deoarece îmi conferă atât confort, cât şi stil. Astfel, pot rămâne în pijamale atunci când petrec timpul în casă şi doar mai adaug un halat dacă este o zi mai rece. Partea bună este că le poţi lua cu tine şi atunci când călătoreşti, fără să-ţi schimbi prea mult obiceiurile.

Indiferent de alegerea pe care o faci, cel mai important pentru ţinuta de noapte este să fie confortabilă. În acest caz, confortul chiar vine pe primul loc.

Iar în final, iată 3 curiozităţi despre pijamale:

-Inițial, pijamale erau nişte pantaloni uşori, legaţi cu un cordon. Aceştia erau purtaţi în mare parte din Asia, dar în special în India.

-Pijamalele au început să fie „exportate” din Asia pe la începutul secolului al XVIII-lea, odată cu extinderea Imperiului Britanic în această zonă.

-În secolul 19, europenii au adaptat această ţinută, adăugându-i o haină, de obicei cu nasturi care se închid în partea din faţă.

Sursa foto

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *