5 ținute simple de vară cu care să învingi lejer căldura

De multe ori, pe timpul verii simțim nevoia să alegem ținute cât mai lejere. Nu întotdeauna avem activități care cer o ținută formală, astfel că avem libertatea de a opta pentru ținute casual, cât mai lejere. Construirea unor ținute sofisticate zi de zi, pentru care ne punem serios imaginația la lucru pentru ca rezultatul să fie cât mai original, ne face să revenim uneori la dorința de a purta ținute cât mai simple.

5 ținute simple de vară cu care să învingi lejer căldura

Una dintre aceste ținute este cea mai consacrată, dar probabil și una dintre cele mai contestate. Este vorba de ținuta formată din o pereche de jeansi si un tricou. Deși sună banal când enumerăm aceste piese vestimentare, o să vezi în acest articol de ce simplitatea este mereu de bun gust.Vei observa cum modele simple de jeansi, care nu au nicio tăietură sau ruptură menită să îi facă mai „interesanți”, alături de tricouri simple, pot rezulta ținute simple, plăcute, cu care nu ai cum să dai greș.

Ai mai jos cinci astfel de ținute de vară, concepute special pentru a-ți arăta cum culorile, imprimeurile și modelele diferite, te pot ajuta să abordezi diferit aceleași piese vestimentare.

1
ținute simple de vară cu care să învingi lejer căldura 1- Normal Jeans plus tricou polo alb
2
ținute simple de vară cu care să învingi lejer căldura 2 – Skinny Jeans plus tricou cu buzunar
3
ținute simple de vară cu care să învingi lejer căldura 3 – Light Blue Jeans plus tricou polo gri
4
ținute simple de vară cu care să învingi lejer căldura 4 – Dark Jeans plus tricou în dungi orizontale
5
ținute simple de vară cu care să învingi lejer căldura 5 – Medical Blue Jeans plus tricou în V galben

La ce trebuie să fii atent când îți construiești o astfel de ținută?

Pentru că e vorba de o ținută de vară, există anumiți factori care ajută dar mai ales sunt necesari la încadrarea ei în această categorie. Ținuta pe care alegi să o porți într-o zi de vară trebuie neapărat să conțină materiale precum bumbacul sau alte materiale naturale, care îți vor lăsa corpul să respire. Același lucru îl vor face și mărimile corect alese ale hainelor. Hainele mult prea strâmte te vor incomoda atât din punct de vedere al mobilității cât și din punct de vedere al căldurii. De fapt, acești doi factori se completează între ei. Spre exemplu, o pereche de skinny jeans, care după cum le spune și numele, îți vin mai strâmt pe picioare, nu te vor incomoda atât timp cât vor fi concepuți din denim în combinație cu un alt material care să ofere elasticitatea necesară.

Alege simplitatea pe timpul verii

Produsele pe care le oferă cei de la Tinar și pe care, de asemenea, le-ai putut vedea în ținutele mai sus se potrivesc foarte bine pentru că îndeplinesc ambele criterii pe care le-am precizat în paragraful anterior. Spre exemplu, chiar și o pereche de skinny jeans te va face să te simți în largul tău în ciuda faptului că sunt strâmți, și asta datorită lipsei de material sintetic în compoziția țesături. Ba mai mult, poți vedea în produsele lor o oarecare simplitate variată, sau cu alte cuvinte o multitudine de produse simple, cu bun gust și mai ales calitative.

Așadar, ce zici de combinațiile de mai sus? Ești dispus să încerci una?

Tricourile pe care le-am prezentat în acest articol se pot găsi aici. Dacă dorești jeanși aceștia îi poți găsi pe TinaR.

Related Posts

6 thoughts on “5 ținute simple de vară cu care să învingi lejer căldura

 1. Andrei spune:

  Partea pe care autorul o omite este ca blugii nu sunt pantalonii optimi pentru zile calduroase . Mai potriviti ar fi niste chino subtiri sau chiar pantaloni „cu dunga” dintr-o lana subtire/in . O spun din proprie experienta , cand dupa stat la volan vreo 2 ore intr-o zi torida nimic nu te incinge mai tare decat o pereche de blugi .

  1. Tudor Costinas spune:

   Ai dreptate, însă sunt persoane cărora nu le plac deloc pantalonii chinos, îi consideră prea eleganți deși nu sunt, și atunci preferă să rămână la blugi. Depinde însă și de material, există și denim foarte subțire.

 2. Nu te supăra dar adidașii nonculoare albi, tip stan & smith la blugi nu prea cred ca merg. Arătă tipic est-european.

  1. Tudor Costinas spune:

   Salut. Nu mă supăr. Remarca ta e foarte bună, însă articolul se referă la doar la combinațiile dintre blugi și tricouri.

 3. Dan spune:

  Jeans = de departe cea mai nepotrivita alegere de pantaloni pentru tinute „lejere de vara”.
  Mai ales skiny…si mai ales din materiale care nu sunt „light” denim…cum par majoritatea din poze…

  Chinos, pantaloni din in, sau amestec etc…dar nu Jeans din Denim!

  1. Tudor Costinas spune:

   După cum am spus într-un alt comentariu, există persoane care consideră pantalonii chinos prea eleganți, deși nu sunt, și le plac doar jeansii.

   Nu îți poți da seama de grosimea materialului unei haine doar dintr-o poză.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *