Style Setters 3/4 – Humphrey Bogart (Minidocumentar)


Dacă ai văzut filmul Casablanca, nu ai cum să nu ţi-l aminteşti. A făcut celebre replici precum „We’ll always have Paris.” sau „Louie, I think this is the beginning of a beautiful friendship.” De asemenea, pălăria fedora şi trenciul sunt două elemente vestimentare aproape nelipsite din ţinutele lui.

Style Setters – Humphrey Bogart

Humphrey Bogart a fost un adevărat şablon de masculinitate, decenii la rând, atât prin ţinută, cât şi prin atitudine. Cele mai frumoase femei îl iubeau, iar bărbaţii îşi doreau să fie ca el. Împreună cu Lauren Bacall, a format unul dintre cele mai iubite cupluri de la Hollywood. „Less is more” este o vorbă care îl caracterizează. Dacă putea să facă o afirmaţie folosind un singur cuvânt, sau nici unul, prefera o astfel de exprimare, decât una mai elaborată.

Chiar şi acum, la aproape 60 de ani de la dispariţia lui, avem ce învăţa de la Humphrey Bogart în călătoria noastră de dezvoltare a unui stil masculin propriu.

Îţi doresc vizionare plăcută, şi nu ezita să-mi adresezi întrebări sau să împărtăşeşti păreri în secţiunea de comentarii!

Iosif

P.S. Acesta este al treilea minidocumentar dintr-o serie de 4 astfel de video-uri în care îi cunoaştem pe unii dintre cei mai influenţi bărbaţi în materie de stil vestimentar.

Sursa foto

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *