Cămăși Pentru Ținutele Tale Casual, Office Și Business

Ca bărbați avem în garderoba noastră cămăși pe care orice situație care intervine, fie că e vorba de casual sau business. În plus, cămașa reprezintă cel mai purtat element vestimentar după pantaloni și încălțăminte de către bărbați. Am început seria alături de Seroussi prin care demonstrăm că putem face combinații clasice, business, dar și cu un mix de stiluri și, totuși, să fie plăcute. Rezultatul este același. Singurele diferențe constau în cine le poartă, cum le poartă și unde le poartă.

Cămăși pentru ținutele casual office și business

Cămașa albastră din denim

Cămașa de mai jos nu este din denim, dar textura, culoarea și grosimea materialului simulează acest aspect. Personal aș purta-o iarna, în primăverile și toamnele friguroase. În plus, albastrul este o nuanță care vine bine pe majoritatea bărbaților.

Camasa Denim Copy
Cămăși pentru ținutele casual office și business

Această cămașă aș purta-o atât în momentele casual (în timpul liber sau serviciu) sau când e un cod foarte rigid iar vinerea se acceptă casual friday. Ca modalități de asortare alege costumul din bumbac primăvara sau de lână în restul sezoanelor. Din punct de vedere al costumului poți alege gri, bleumarin sau maro. Dacă ai ochii albaștrii ai încă un plus deoarece cămașa îi va scoate în evidență. Cămașa se mai poate scoate în evidență prin intermediul imprimeurilor albastre de pe costum.

Cămașa gri

La prima vedere nu pare cea mai inspirată alegere în domeniul business, dar împreună cu alte elemente, bine alese, se poate integra ușor. La această cămașă poți purta costum gri, bleumarin, albastru sau maro la care poți adăuga majoritatea cravatelor din punct de vedere cromatic și își poate stabili fundația alături de alte cămăși business. O cămașă mai deschisă s-ar fi integrat mai ușor, dar nici cu aceasta nu ar fi fost imposibil. Totul depinde de cum o pui în evidență. În schimb se poate purta ușor în situațiile casual. Încearcă să porți această cămașă cu o pereche de pantaloni maro.

Camasa Gri
Cămăși pentru ținutele casual office și business

Cămașa albastră cu imprimeu

Acest gen de imprimeu de tipul polka dots există de ceva timp pe piață și poate avea loc lângă alte cămăși business. Punctele roșii de mai jos sunt de fapt țesute oferă un farmec aparte cămăși atât din punct de vedere vizual precum și tactil. Pentru cei care sunt reticienți de a purta așa ceva la o ținută business le recomand să se răzgândească deși pare de genul de cămașă care se pliază în zona casual sau business-casual. Obligatoriu trebuie să încerci să porți o cravată roșie pentru a scoate acele puncte în evidență.

Camasa Albastra Cu Imprimeu
Cămăși pentru ținutele casual office și business

Cămăși business albastre simple

Indiferent cât de mult am încerca să reinventăm roata clasicul are un rol bine definit în vestimentația masculină. Adică aproape oricărui bărbat îi stă bine în cămașă fie că ne referim la una albastră sau albă. Albastrul este una dintre culorile cele mai acceptate de către bărbați. Și de asortat tot de către ei.

Cămăși Business
Cămăși pentru ținutele casual office și business

Cămăși albe business simple și pentru butoni

Cămașa simplă este banală și de efect. Te scoate de fiecare dată dintr-un impas atunci când nu știi ce să porți. Merge purtată la orice stil vestimentar. Arată bine atât cu cravată precum și fără. Cămașa pentru butoni este mai pretențioasă, dar ai nevoie de ea pentru diverse întâlniri sau evenimente formale. Sunt persoane care poartă cămașă cu butoni la jeanși sau chinos. Aș vrea să privești această poveste dintr-un alt unghi. Probabil această combinație este reprezentativă pentru persoana în cauză. Putem asocia cu asortarea dintr-o pereche de pantofi sport cu un costum. Fie îți place fie nu. 

 

Camasa Alba Seroussi

Cămășiile de mai sus se poti găsi  în magazinele Seroussi

Brăila – Brăila Mall
Braşov – Complex Star
Bucuresti – AFI Cotroceni
Bucureşti – Galeria de Modă Shine
Cluj Napoca – Iulius Mall
Cluj Napoca – Polus Center
Constanța – City Park Mall
Iași – Palas Mall
Odorheiu Secuiesc – Seroussi
Sibiu – Magazin Seroussi
Suceava – Iulius Mall
Târgu Mureș – Promenada Mall
Timișoara – Iulius Mall 

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *