Perechi De Pantaloni

Am câteva perechi de pantaloni în garderobă pe care le port prin rotație și le folosesc în cât mai multe combinații posibile. Creativitatea bărbatului ar trebui să se reflecte și asupra ținutelor pe care le poartă și aici mă refer la acele combinații plăcute care ies din tiparul obișnuit. Se întâmplă așa de multe lucruri în lumea stilului încât cu greu ne dăm seama ce înseamnă să fi creativ. 

Suntem la al doilea episod privind despărțirea pantalonului de sacoul costumului. Deoarece fiecare pantalon de costum se poate purta în diverse feluri și la diferite ocazii.

Care sunt cele 5 perechi de pantaloni pe care le poate purta un bărbat

Pantalonii bleumarin închis

5 Perechi De Pantaloni Pe Care Le Poți Asorta La Garderoba Ta
perechi de pantaloni pe care le poți asorta la garderoba ta

Avem de exemplu această pereche de pantaloni bleumarin care se aseamănă cu cei negri.  Deoarece această nuanță e foarte apropiată de negru o face mai potrivită pentru pantofii negri. Acești pantaloni îi recomand persoanelor care în situațiile formale preferă pantofii negri. Sau de regulă fac combinația de bleumarin cu negru. Cel mai bun contrast îl poți obține cu o cămașă albă sau una deschisă la culoare. Bleumarin închis este potrivit persoanelor sobre care nu doresc să iasă în evidență sau vor să facă o ușoară trecere de la negru spre o nuanță de albastru.

Dungile potrivite la perechi de pantaloni 

Pantaloni In Dungi
perechi de pantaloni pe care le poți asorta la garderoba ta

Pe lângă clasica ținută de costum sau business-casual i-aș purta și casual. Adică cu un tricou polo alb, albastru sau gri și încălțăminte sport albă. În același context aș purta costumul în dungi cu o cămașă albă/tricou în V alb și cu aceeași încălțăminte. La această ținută aș adăugă și o batistă albă. În domeniul business acești pantaloni îi poți purta cu încălțăminte formală maro. Tot la fel de bine se pot integra și cei din piele întoarsă. Cămășile pe care le-aș  purta ar fi albe, diverse nuanțe de roz, albastru, mov, verde sau gri. În sezoanele friguroase sunt ideali pentru a balasa culoarea puloverului. Aș profita de acele dungi gri și le-aș scoate în evidență cu ajutorul unui sacou de nuanță asemănătoare.

Pantalonii bordo

Pantaloni Bordo
perechi de pantaloni pe care le poți asorta la garderoba ta

Bordo își face ușor loc între nuanțele neutre din garderoba masculină. Pentru început poate e privit ca o nuanță ciudată, dar totul depinde de cum o pui în evidență. În mediul business aș purta acești pantaloni cu o cămașă albă, sau albastru deschis și pantofi maro sau gri. În timpul liber ești liber să explorezi și să porți combinații cât mai îndrăznețe și în contrast. De ex poți încerca ca în partea de sus să porți ceva bej, măsliniu sau verde deschis. Tot la fel poți merge pe încălțăminte verde, galbenă, albă sau portocalie. Dar atenție mare la combinațiile pe care le vei face fiindcă bordoul este o nuanță înșelătoare. Deși se apropie de zona neutră nu merge combinat chiar cu orice.

Pantalonii bleumarin

Pantaloni Bleumarin
perechi de pantaloni pe care le poți asorta la garderoba ta

Dacă aș avea de ales între bleumarin spre negru și bleumarin normal. Aș alege nuanța normală. În timpul săptămânii îi poți purta la întâlnirile formale sau la birou, iar în weekend la o întâlnire precum, club sau la o petrecere. Totul depinde de cum îi asociezi atât în partea de sus precum și în cea de jos. Comparativ cu cei prezentanți la începutul articolului aceștia îți oferă mai multă libertate în privința asortării. Asociați cu o pereche de pantofi maro ei fac contrastul aproape perfect. Poți să-i porți și cu pantofi negri, dar din punct de vedere cromatic nu vor fi o asociere tocmai pozitivă. Modalitățile de asortare sunt nenumărate și o poți face lejer fără prea mare bătaie de cap.

Pantalonii gri în carouri

5 Perechi De Pantaloni Pe Care Le Poți Asorta La Garderoba Ta
perechi de pantaloni pe care le poți asorta la garderoba ta

Deși sunt pantaloni de costum ca nivel de eleganță aceștia tind spre zona casual. Trebuie să recunosc că sunt preferații mei pentru că te forțează să îi pui în valoare prin diverse asortări. Din punct de vedere al încălțămintei îi poți purta cu perechi casual, sport sau formali. Ca nuanțe m-aș folosi de gri, maro, alb, albastru, bleumarin, portocaliu, verde, galben sau roșu. În partea de sus aș purta un tricou polo/unul în V/cămașă.

Peste cămașă poți purta fie sacoul care face parte din costum, fie unul gri, bleumarin sau chiar albastru. Cel bleumarin va scoate întreaga ținută în evidență. Dacă ești nehotărât din punct de vedere al nuanței cămășii/tricoului mergi pe alb, gri sau albastru și nu vei da greș niciodată.

Aș fi atent la ce fel de întâlniri i-aș purta pentru că în domeniul business încă mai avem de a face cu multe persoane sobre pe care nu le poți scoate din nuanțele terne. Din păcate pentru o parte dintre aceste persoane costumul negru este sinonim cu eleganță/botez/petreceri/întâlniri de business.

Aceste perechi de pantaloni, de mai sus, se pot găsi la Seroussi sau în magazinele fizice din: 

Brăila – Brăila Mall
Braşov – Complex Star
Bucuresti – AFI Cotroceni
Bucureşti – Galeria de Modă Shine
Cluj Napoca – Iulius Mall
Cluj Napoca – Polus Center
Constanța – City Park Mall
Iași – Palas Mall
Odorheiu Secuiesc – Seroussi
Sibiu – Magazin Seroussi
Suceava – Iulius Mall
Târgu Mureș – Promenada Mall
Timișoara – Iulius Mall

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *