Sacouri primăvară-vară stil masculin

În sezonul de primăvară -vară putem purta sacouri chiar dacă avem temperaturi ridicate și avem parte dehaine cât mai subțiri, scurte și lejere. Este momentul în care natura prinde viață iar garderoba noastră culoare. Prin urmare mi-aș dori să văd mai mult decât banala combinație de tricou + pantalon scurt.  Tot primăvara este perioada când participăm la multe evenimente fie că e vorba de serviciu, nunți, botezuri sau altele. De asemenea o parte dintre noi lucrăm într-un mediu unde  purtarea sacoului face parte din fișa postului.  Asta înseamnă că putem merge spre materiale răcoroase și țesături care respiră. 

Sacouri de primăvară-vară pe care să le alegi în acest sezon

Din fericire avem multe variante din gama de sacouri primăvară-vară din care putem alege fie că e vorba de compoziția materialului, culoare sau croi.

După bleumarin și gri, nuanța de albastru deschis este cel mai ușor de purtat. Sacoul îl poți purta la majoritatea evenimentelor importante din viața ta. Se poate asorta la o cămașă albă, albastru deschis, gri, roz pal, mov deschis și ca pantaloni poți alege bleumarin, albastru, maro, bej, alb, gri, verde și multe alte nuanțe deschise sau închise.

Sacou albastru Seroussi
Sacouri de primăvară-vară

Sacoul verde vine ca o alternativă la sacourile cu care ești obișnuit. Îți pune puțin mintea la contribuție din punct de vedere stilistic și te scoate din zona de confort. Pentru început asortează acest sacou la nuanțe neutre de maro, gri, bleumarin sau bej. O variantă în contrast ar fi să porți pantaloni bordo sau roșii, iar una îndrăzneață la pantaloni roz/galbeni.

Sacou verde Seroussi
Sacouri de primăvară-vară

Citește articolul despre ce sacouri de primăvară -vară să alegi în continuare pe blog-ul Vivo Cluj Napoca.

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *