Arată-Ne Cum Te Îmbraci La O Cină Romantică Și Poți Câștiga Un Outfit În Valoare De 800 De Lei

VIVO! Cluj-Napoca îți oferă șansa de a câștiga o ținută în valoare de 800 lei doar prin creativitatea ta de a crea ținuta pentru o întâlnire romantică.

Pentru a intra în concurs, trebuie să îți creezi o ținută conform temei săptămânale, din magazinele partenere, să îți faci o fotografie, să o postezi în mod public pe pagina personală de Facebook sau Instagram, alături de hastag-ul săptămânal sau cel de concurs – #OUTFITVIVO și să menționezi magazinele din care ai realizat ținuta. Pentru a participa nu trebuie să cumperi articolele vestimentare care intră în concurs, ci trebuie doar să le probezi.

La finalul fiecărei săptămâni, se vor desemna câștigătorii unei ținute feminine și a unei ținute masculine în valoare de 800 lei fiecare, în urma votului juriului format din mine, Ioana Chișiu și un reprezentant VIVO! Cluj-Napoca.

Săptămâna II: 13-19 martie Temă – Romantic Dinner. Hashtag-ul săptămânii: #OUTFITVIVOROMANTIC

Ai la dispoziție 30 de magazine partenere din care îți pot alege articolele vestimentare: Aldo, Andu, Anna Lafaet, Benvenuti, Bigotti, Bugatti, C&A, Caramel, Decathlon, Gant, Geox, Hervis, IQ Shop, Jolidon, Kenvelo, Lacoste, Lee Cooper, Levi’s, Mohito, Otter, Piazza Italia, Reserved, Roma Jewelry&Accessories, Salamander, Steilmann, Takko, Timeout, Tom Tailor, Top Sellers, Torry.

Tema acestei săptămâni este GYM SESSION.

Cum te îmbraci pentru o întâlnire romantică?

Regulamentul se poate vedea aici.

Baftă!

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *