Încălțămintea cu călcâi pliabil. Da sau nu?

Unii designeri/producători se întrec între ei pentru a ne ușura viața creând lucruri versatile. În mod normal așa ar trebui să fie majoritatea pieselor pe care le purtăm. Adică să putem face cât mai multe combinații cu ele și să le purtăm în cât mai multe ținute. În cazul de față s-a creat încălțămintea cu călcâi moale și pliabil.

Încălțămintea cu călcâi pliabil. Da sau nu?

Probabil majoritatea ați purtat cel puțin o dată piciorul peste călcâiul pantofului când trebuia să faceți câțiva pași încălțați, dar vă era prea lene să introduceți piciorul în totalitate. Așa o văd și în situația reală chiar dacă vei găsi acest gen de încălțăminte între 100 și 1000 de euro.  Indiferent de cât de cald este afară nu e o idee bună să-i porți așa pe stradă.

Riști să dai senzația că ai purta șlapi sau sandale și nu e imaginea profesionistă pe care ți-o dorești. Dacă îți place așa de mult această încălțăminte te poți folosi de partea practică la birou unde nu te vede nimeni. Un prilej bun de relaxare pentru picioare.

Acest tip de călcâi vine cu avantajul de a transforma pantoful din formal în casual și implicit și ținuta. Dar ce te faci dacă porți șosete normale sau invizibile? În mod normal nu este igienic să porți încălțăminte fără șosete. În teorie dacă te decizi să te folosești de funcția câlcâiului pliabil în public nu îți este de niciun ajutor.

Ție îți place combinația de mai jos?

1 3
Încălțămintea cu călcâi pliabil. Da sau nu?

Cu ce argumente ai veni pentru a susține acest tip de încălțămintea cu călcâi pliabil?

sursa foto

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *