Cum să porți noua colecție de toamnă-iarnă de la VIVO! Cluj-Napoca

Noile colecții de toamnă- iarnă și-au făcut apariția în centrul comercial VIVO! Cluj – Napoca. Iar acest sezon ne oferă o gamă variată din punct de vedere cromatic, vestimentar, dar și al materialelor. Astfel ți-am pregătit câteva sfaturi despre cum poți să profiți la maxim de acest  sezon.

Încearcă o vestă matlasată

Dacă ești la început poți încerca cu o nuanță neutră care să se asorteze la majoritatea pieselor pe care le ai deja în garderobă. Sau alegi o vestă de nuanță deschisă pe care o porți la piese vestimentare neutre ca și în fotografia de mai sus.

O consider utilă din următoarele puncte de vedere:

-îți oferă confortul termic în acest sezon. E un material mai gros și dacă clima este nefavorabilă poți închide vesta până în zona gâtului pentru al proteja.

-vine ca o pată de culoare și este momentul ideal să alegi ceva din nuanțele toamnei

-este versatilă pentru că o poți purta atât sub sacou precum și peste.

-scoate ținuta din anonimat și implicit și pe tine. Chiar dacă acest gen de combinație e promovată de câțiva ani nu sunt destui bărbații curajoși să o încerce. Poate ești chiar tu cel care face primul pas.

Ținuta de mai sus o poți găsi în magazinele Bigotti.

Puloverul cu fermoar

Pulover cu fermoar bigotii

În trecut nu recomandam acest gen de pulover deoarece nu era versatil și gama cromatică nu era foarte variată.  Acest model mi se pare special pentru că Bigotti au mers pe varianta slim, au ales țesătură specifică zonei Donegal din Irlanda și fermoarul se deschide atât sus precum și jos.  De fapt cel mai tare m-a atras fermoarul. M-am folosit de arficiul de stil din fotografie pentru a mă apropia mai tare de un sacou sau vestă la care am lăsat ultimul nasture descheiat. 

Citește mai departe despre cum să porți colecția de toamnă – iarnă pe blog-ul VIVO! Cluj-Napoca

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.