Cum Să Porți Vesta Matlasată La Un Sacou Sau Costum

Nu este niciun secret că în România avem o toamnă friguroasă și din acest motiv vreau să arăt cum să porți vesta matlasată. Din cauza temperatuilor scăzute, trebuie să optăm pentru haine groase și funcționale. Totodată, toamna este sezonul care ne permite să fim mai creativi datorită gamei cromatice și a numărului mai mare de haine pe care le putem purta, comparativ cu vara. Și pentru că avem un număr mare de articole vestimentare aș vrea să atrag atenția asupra unei piese care, cu siguranță, îți va fi utilă.

Cum să porți vesta matlasată la un sacou sau costum

Cum să porți vesta matlasată peste costum

Știu că la prima vedere pare ciudat, dar îți recomand să nu abordezi această mișcare dacă nu te simți confortabil. În schimb, pentru cei care vor o apariție într-un mod creativ, este o ținută care merită încercată. Revenind la ținuta de mai sus, aceasta se poate purta seara sau atunci când temperaturile sunt scăzute. Recomand purtarea ei atunci când temperaturile sunt destul de scăzute. Evident, aceste veste matlasate sunt de mai multe grosimi, dar asta este o altă poveste.

Îmi place această combinație pentru că este ceva neobișnuit, funcțional și care nu deranjează ochiului. În plus, doar prin simplul fapt că introduci această vestă în ținută, te joci cu contrastele între două stiluri. De regulă, când port această ținută îmi place să port și cravată. Dar, în cazul tău, rămâne la aprecierea ta ce vrei să mai porți.

Am ales nuanța bleumarin pentru a repeta o nuanță care se regăsește în costum, dar și pentru contrast de nuanțe.

Dsc_5352 - Copy

Vesta matlasată bleumarin face parte din colecția de toamnă-iarnă 2015/2016 de la Invidia Uomo pe care o găsești aici sau în magazinele Iullius Mall din Cluj Napoca sau Timișoara.

Cum să porți vesta matlasată sub sacou

Dacă e să compar această ținută cu cea de mai sus, atunci aceasta este varianta mai casual. Am renunțat la cravată și la cămașa formală pe care am înlocuit-o cu una casual. În plus, am introdus vesta sub sacou.

În cazul în care consideri această combinație prea ciudată, imaginează-ți că porți un palton sau un sacou care are aceste extensii pentru a menține temperatura corpului. În opinia mea, combinația de mai jos este mai originală față de acel sacou sau palton cu artificii. Denotă o atenție la detalii.

Dsc_5331 - Copy (2)

Vesta matlasată gri  și cămașa fac parte din colecția de toamnă-iarnă 2015/2016 de la Invidia Uomo. Vesta o găsești aici, iar cămașa aici sau în magazinele Iullius Mall din Cluj Napoca sau Timișoara.

Vesta la o ținută normală casual

Această variantă probabil este pe gustul majorității și probabil că ai încercat-o cel puțin odată. M-am jucat cu contrastele și am adăugat un plus de eleganță purtând cravată. În locul bluzei polo poți pune un pulover sau un hanorac. Orice te face să te simți bine.

Dsc_5375 - Copy

Cum porți vesta matlasată?

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *