InvidiaUomo

De la un mic artizanat italian fondat de frații Valoti în anul 1973, compania familială crește și se dezvoltă până la dimensiunile de astăzi ale unui grup verticalizat ce controlează achizițiile de materii prime, producția și procesul de distribuție. De fapt, totul a început  prin anii 2000 în urma experienței pe care a acumulat-o Luca Valoti în cadrul unei companii din Mexic. Aproape fiecare bărbat care este atent la cum se îmbracă își dorește să fie invidiat pentru look-ul său, iar de aici și numele brand-ului InvidiaUomo.

InvidiaUomo – brand-ul care te va face să fii invidiat de cei din jur

InvidiaUomo a fost introdus publicului larg în 2003 când s-a deschis primul magazin. În prezent, InvidiaUomoeste prezent în 10 țări și are peste 50 de magazine în care se vând anual peste o jumatate de milion de cămăși. În plus, fiecare bărbat își va găsi mărimea potrivită la cămașă deoarece sunt mărimi consecutive situate între 38 și 46.

Chiar dacă vedetele brand-ului sunt cămășile, pe lângă acestea vei găsi pulovere, bluze și tricouri polo, pantaloni, jachete, dar și accesorii într-o gamă variată din punct de vedere al cromaticii și al materialelor folosite.

Brand-ul italienesc promite că indiferent de stilul vestimentar pe care îl adopți vei găsi câteva articole vestimentare pentru gustul tău. Acest lucru este accentuat de faptul că InvidiaUomo este un mix între haine clasice și moderne.

În prezent poți interacționa cu brandul în Iulius Mall Cluj Napoca și Timișoara, dar și online pe InvidiaUomo sau pe pagina lor de facebook. În plus, doamnele nu au fost neglijate pentru că și acestea își pot găsi articole vestimentare în funcție de stilul vestimentar adoptat.

INVIDIAUOMO din Iulius Mall Cluj este cel de-al doilea magazin deschis în România de brandul italian, primul fiind prezent tot în reţeaua IULIUS, la Timişoara.

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.