Pomada Reuzel

Noul magazin online The Groom Lab, destinat bărbaților care au grijă de imaginea lor, a introdus de curând un produs nou, sub formă de pomadă, mult așteptat de comunitatea din România. Este vorba despre Pomada Reuzel Strong Hold Water Soluble High Sheen (cunoscută ca Reuzel Albastru). Aceasta se găsește în doua variante: de 113gr și 35gr. Pomada vine într-o cutie specială, realizată în stil vintage, caracteristic brandului Reuzel.

Pomada este un preparat folosit pentru îngrijirea părului și a pielii, asemănător cu ceara de păr. Diferența principală dintre cele două – pomadă și ceară de păr – este că, atunci când aplici pomadă pe păr, acesta capătă un aspect lucios natural, iar când aplici ceară de păr are un aspect mat.

Pe de altă parte, spre deosebire de gelul pentru păr, pomada nu se întărește și nu se usucă, lăsând firele de păr flexibile.

Carusel-Tgl-Cu-Reuzel-Albastru-2

Câteva lucruri interesante despre brandul și pomada Reuzel, pentru cei care încă nu îl cunosc

Leen și Bertrus au o frizerie old-school destinată bărbaților în Rotterdam. De la deschiderea sa, frizeria a fost frecventată de rockeri, motocicliști și de alți domni din diverse eșaloane ale societății. Cu mai mult de cincizeci de ani de experiență în frizerie și îngrijire, aceși maeștri frizeri din Rotterdam au formulat pomezi demne standardelor lor exigente.

Aceștia au făcut îndelungi cercetări în istoria pomadelor de păr și au găsit cea mai bună pomadă care îndeplinește cerințele lor. Reuzel este cuvântul olandez pentru untură ce duce cu gândul la pomezile folosite în trecut, atunci când erau făcute din grăsimi animale și parfumate cu mere. Cuvântul pomade provine de la cuvântul pomadă care în franceză înseamnă mere.

Acum, Pomada Reuzel Albastru este disponibilă în premieră și în România în magazinul online The Groom Lab.

Cine mai folosești pomoda pentru stilizarea părului? Sau care ar fi alte alternative?

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *