The Groom Lab au adăugat o secțiune nouă pe site

De când am început colaborarea cu acest magazin online nu mă așteptam să descopăr o asemenea categorie. 

Acum 3 ani, The Groom Lab, era cam printre primele magazinele online care au răspuns nevoilor bărboșilor și al pasionaților de bărbierit tradițional. În această perioadă am avut timp să mă cunosc cu proprietarul afacerii, dar și să înțeleg afacerea mai bine.

În prezent, ambele categorii de  bărbați au de câștigat deoarece a crescut numărul de barbershop-uri. Și noi am început că ne schimbăm comportamentul referitor la partea de îngrijire. Într-un fel sau altul ne întoarcem la tradiții fie că suntem bărboși sau nu.

În acest an, The Groom Lab, au adăugat o secțiune nouă și au extins gama de produse adresându-se și publicului feminin. Mi s-a părut un pas natural fiindcă e mai simplu să faci cumpărăturile din același loc sau să faci un cadou care îți este la îndemână. 

Categoria surprinzătoare pe care au adăugat-o este legată de accesorii. Iar aici nu refer la pămătufuri, aparate de ras sau brice. E chiar total opusul. Brățări. Proprietarul afacerii mi-a comunicat pe mail că brățările sunt populare în rândul bărbaților și a clienților pe care îi are. Prin această mișcare și-a dorit să diversifice gama de produse fără să se îndepărteze de nișa inițială. 

Brățările sunt de mai multe feluri. Cu pietre, șur și inserție din metal sau  din piele naturală.

Dacă ești la prima ta brățară poți alege în următoare ordine, cea din piele care seamănă cu o curea de ceas, după care cea din șnur cu inserție din metal iar la final las-o pe cea din pietre. Eu port brățări cam de 10 ani și îmi este greu să nu port nimic la încheturile mâinilor. Din principiu aș merge pe cele din pietre pentru că sunt mai aproape de stilul meu vestimentar.  Avantajul celor cu pietre e că le găsești în nuanțe discrete și le poți folosi ca o pată de culoare. În plus, vei găsi atât pentru bărbați precum și pentru femei. În cazul în care ești în lipsă de idei de cadouri. 

Cum ți se pare această nouă secțiune de la The Groom Lab?

 

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *