3 Ani De The Groom Lab
n septembrie se fac 3 ani de The Groom Lab și de colaborarea pe care o am cu ei. În aceea perioadă ei au venit cu un concept nou și au adunat sub același acoperiș atât pe bărboși precum și pe cei care preferă bărbieritul tradițional. Conceptul țintea spre nucleul gentlemanului. Pentru că un astfel de bărbat este atent la detalii inclusiv și la cele care nu se observă. Pe lângă zâmbet este important și felul în care se pune accent pe imaginea sa.  Fiecare zi începe cu un ritual de îngrjire, fie că preferă să folosească un aftershave sau un ulei de barbă  acesta se va încheia cu aplicarea unui parfum. Toate aceste lucruri fac parte din stilul de viață al bărbatului alături de ținuta de birou, ieșitul în oraș, activitățile sportive și altele.  The Groom Lab vine cu produse care reprezintă o extensie a personalității. Pentru că dacă mirosim bine, avem barba și părul aranjat ne vom simți extraordinar. Și cine nu își dorește acest lucru? 

3 ani de The Groom Lab

 
Împreună cu The Groom Lab ne dorim bărbați autentici care sunt atenți la imaginea lor. Prin intermediul acestui site doresc să ofer o educație din punct de vedere vestimentar pentru ca să înțelegi ce alegeri trebuie să faci si de ce. În aceeași măsură o face și The Groom Lab prin produsele pe care le pun la dispoziție pentru bărbați.  Imaginează-ți doar cum vei arăta cu cele două combinate. De ce să nu fi autentic și pus la punct la fiecare ocazie? Niciodată nu vei știi ce îți rezervă viața și peste cine vei da.
 
Din idea de a oferi ceva mai deosebit s-a născut în 2015 The Groom Lab. Au acoperit două segmente de piață diferite oferind produse cu tradiție atent selecționate. În viziunea lor, bărbații care vor să arate bine au standarde înalte, iar The Groom Lab vine în întâmpinarea lor cu o varietate mare de produse. Aici vei descoperii o comunitate de domni care sunt atenți la imaginea lor, sunt puternici și de succes. Acum spre final de 2018 au mai introdus o categorie nouă și anume cosmetice pentru femei. La prima vedere pare o mișcare naturală.

Cu această ocazie va avea loc o campanie aniversară în perioada 3-30 septembrie. În 10 septembrie vor avea  avea surprize (concursuri, discount-uri speciale) pe site, pe pagina de Facebook și Instagram.  Pentru tine s-a creat un cod special de  HAPPYBDAYGENTLEMAN care oferă 15% discount la toate produsele de pe site (mai puțin la cele deja reduse și lamele de ras). Codul este valabil în perioada 3.09.2018 – 9.09.2018 și nu se suprapune cu alte acțiuni din campania de aniversare a 3 ani de TheGroomLab.com.

 
 

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *