The Groom Lab - Pentru Cei Care Și-Au Dorit Mai Mult De La Îngrijirea Facială Și Corporală

The Groom Lab s-a lansat pentru a face viața ușoară bărbatului care este atent la îngrijire. Fie dacă acesta alege să fie sau nu bărbos, pentru fiecare categorie trebuie să folosească alte produse. Un bărbos nu va folosi niciodată lama decât în cazuri excepționale când vrea să renunțe la ea, la fel cum și un bărbat care se bărbierește aproape zilnic nu va folosi ceară sau ulei pentru barbă. Indiferent în care dintre categorii te-ai afla trebuie să pui accent pe îngrijire.

Fiecare bărbat are propriul său ritual de îngrijire, astfel este greu să-i spui unui bărbos sau unui bărbat care se bărbierește zilnic că nu este îngrijit. Am ținut să amintesc cele două categorii de bărbați pentru că este o eternă dispută despre masculul cu sau fără barbă. La fel se întâmplă și în cazul magazinelor online care s-au divizat în două tabere. Una pentru bărboși și alta pentru cei care folosesc lama de ras aproape zilnic.

De ce să aplezi la The Groom Lab

Recent am aflat de la un prieten că se va deschide magazinul online The Groom Lab care promite că va aduna ambele categorii de bărbați sub același acoperiș și că va oferi o gamă completă de produse premium de igienă și îngrijire corporală. Mi s-a părut interesant conceptul și m-am gândit că merită să afle și comunitatea Stil Masculin despre acest lucru.

The Groom Lab s-au deschis în data de 15 septembrie, la ora 12:00, și vor pune la dispoziție produse indiferent de stilul tău de viață sau de preferințe.

Între timp, dacă începi să îi urmărești de pe acum primești un ghid de bune practici în îngrijirea pentru bărbați (format pdf). Este un material care cuprinde principii de bază pe care e bine să le aplici pentru a avea o imagine îngrijită. Tot ce trebuie să faci este să intri pe site-ul lor și să îți introduci adresa de e-mail în formularul de abonare la newsletter.

M-am abonat și eu acum două zile și am primit imediat materialul pe e-mail. Surpriză: odată cu abonarea am intrat automat într-un concurs la care premiul este un pachet cu 3 produse de îngrijire în valoare de 281 lei. Un alt avantaj este discountul de 15% pe care îl oferă la toate produsele în primele 7 zile de la deschiderea magazinului.

Până acum îmi place ce am văzut la The Groom Lab. Așteptăm lansarea ca să vedem toate produsele pe care le oferă și ce vor face în continuare.

Aici sunt câteva dintre produsele pe care le-am văzut pe pagina lor de facebook:
1. Pomadă Reuzel Water Soluble High Sheen:

The Groom Lab - Pentru Cei Care Și-Au Dorit Mai Mult De La Îngrijirea Facială Și Corporală

2. Baxter of California Hard Water Pomade:

Template-Produse-Tgl-Baxter-Hard-Water-Pomade

3. Deodorant Stick Baxter of California fără aluminiu și fără alcool:

Template-Produse-Tgl-Baxter-Deodorant

4. Loțiune pentru curățarea tenului Baxter of California fără parfum:

Template-Produse-Tgl-Baxter-Daily-Face-Wash

Cum ți se pare magazinul online The Groom Lab ?

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *