Vicomte A

La un an de la deschiderea primului magazin în România, în Promenada Mall (la etajul 1), brandul franțuzesc pret-à-porter Vicomte A. Paris își lansează propriul magazin online.

Vicomte A. a lansat magazinul online

Brandul Frantuzesc Vicomte A. Își Lansează Magazin Online În România
Vicomte A. a lansat magazinul online

Pe magazinul vicomte-a.eu sunt disponibile haine și accesorii pentru bărbați, femei și copii: tricouri polo, pulovere, sacouri, trenciuri, pantaloni, pantofi, curele, eșarfe, chiar și șosete sau prosoape. Veți găsi atât haine și accesorii din noua colecție, cât și produse aflate la reduceri. De asemenea, site-ul va fi actualizat de cel puțin două ori pe lună cu noi produse.

Brandul Frantuzesc Vicomte A. Își Lansează Magazin Online În România
Vicomte A. a lansat magazinul online

Platforma online este foarte ușor de folosit, cu un meniu intuitiv, și oferă toate informațiile necesare despre produse, de la materiale până la mărimi și culori. Plata se face online, cu cardul, într-un sistem securizat, iar produsele sunt livrate la adresa clientului în 48 de ore.

Brandul Frantuzesc Vicomte A. Își Lansează Magazin Online În România
Vicomte A. a lansat magazinul online

”După ce am deschis magazinul din Promenada Mall, în octombrie anul trecut, am fost plăcut surprinsă să constat că primesc telefoane de la oameni care cunoșteau brandul Vicomte A. Paris din străinătate”, spune AnaMaria Luiza Hudea, General Manager. ”M-au sunat oameni din Cluj și din Iași care îmi spuneau ce haine și-ar dori și mă rugau să le trimit prin curier. Atunci mi-am dat seama că e nevoie de acest online shop, pentru ca oamenii să vadă ce produse sunt disponibile, să-și aleagă ce își doresc și să comande ușor, doar cu câteva click-uri”.

2014-01-05-Look Book_Vicomte A_Fw140428

Vicomte A. Paris propune o garderobă completă: de la costume business sau de seară, cămăși de cea mai bună calitate, ce pot fi purtate la birou, tricourile polo pentru care brandul este cunoscut, pantaloni și jeanși. Accesoriile sunt și ele numeroase: cravate, papioane, butoni, genți unisex, fulare, mănuși, șosete sau pocket square, toate în nuanțele noii colecții. În funcție de styling, îți poți crea o ținută serioasă, pentru o întâlnire de afaceri, un look casual, perfect pentru weekend, sau unul rebel-chic, pentru o cină în oraș sau o petrecere.

2014-01-05-Look Book_Vicomte A_Fw140648
2014-01-05-Look Book_Vicomte A_Fw140699
2014-01-05-Look Book_Vicomte A_Fw140828
2014-01-05-Look Book_Vicomte A_Fw141086

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *