Marzo

Toamna aceasta aduce o experienta inedita de shopping femeilor pasionate de incaltamintea premium. Odata cu inaugurarea website-ului Marzo, sesiunile de shopping capata noi propotii, cei mai spectaculosi pantofi fiind la doar un click distanta.

Pentru ea: Marzo

Cu un design minimalist si o abordare intuitiva, MARZO reuneste modele surprinzatoare, impingand limitele modei intr-o directie creativa, a elegantei la superlativ. Brand-ul intra in scena modei romanesti pentru a antrena reflexele stilistice ale amatoarelor de fashion ce folosesc mediul virtual in cautarea inspiratiei si a achizitiilor perfecte.

Botinele, piesele de rezistenta ale colectiei MARZO, cu sau fara siret, din lac sau velur, cultiva eleganta atat de caracteristica marcii.  O alta propunere, potrivita unei atitudini dezinhibate, sunt modelele din piele de crocodil si cizmele peste genunchi, intalnite recent sub lumina reflectoarelor pe marile podiumuri.

Adeptelor stilului casual, MARZO le recomanda pantofii bicolori cu talpa joasa si siret, ce fac trimitere la modelul Oxford de inspiratie masculina. De altfel, contrastul alb-negru este exploatat la maxim in sezonul rece, fiind prezentatat pe imprimeurile neconventionale cat si pe cele traditionale, tip Houndstooth.

Din aceasta toamna, pantofii disponibili pe www.marzo.ro vor complimenta tinuta doamnelor pentru a pasi cu dreptul chiar si pe strazile marilor capitale ale modei.

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *