Porți Toamna

O garderobă echilibrată de toamnă presupune, printre multe alte caracteristici, o bază bună și să știi să porți hainele. Adică exact acele lucruri necesare, fără de care ținuta unui bărbat nu ar fi completă. Fie că optezi pentru piese clasice în culori neutre, fie că „te joci” cu nuanțele și texturile, e necesar să porți compoziții fine, naturale, de calitate și la un preț corect.

Lâna, bumbacul și pielea sunt materialele de bază care ar trebui să facă parte din acea garderobă masculină expusă sub un stil care se potrivește în orice ocazie. Hainele tale sunt expresia a ceea ce vrei să transmiți, așa încât merită să acorzi atenție articolelor pe care le porți și accesoriilor care le însoțesc.

Astfel, toamna asta poți încerca:

1) Layeringul

Don Men
Ce să porți în sezonul de toamnă

Layering= arta de a purta mai multe „straturi” de haine. Un bărbat bine îmbrăcat poartă mai multe straturi de haine care îi permit să se joace cu diverse texturi, imprimeuri, culori și materiale. Layeringul nu este pentru oricine, fiindcă cele patru caracteristici trebuie foarte bine echilibrate precum se poate observa în fotografia de mai sus. Temperaturile scăzute reprezintă un motiv suficient de bun de a încerca acest artificiu de stil.

2) Combinații simple pe care să le porți în sezonul de toamnă

Don Men 1

În unele cazuri simplitatea învinge. Fă o pauză de la noile tendințe, deschide-ți larg ușile de la dulap și pune ceva simplu pe tine. Vei rămâne uimit de lejeritatea cu care te vei mișca și vei fi admirat pentru simplitatea ta. Una dintre cele mai ușoare combinații cu care nu vei da greș este maro cu albastru.

3) Un look modern pe care să-l porți în sezonul de toamnă

Don Men 5

Mi-au plăcut hainele matlasate de la primul contact. Sunt moderne și se găsesc sub diverse forme. Te vor întinerii cu cel puțin câțiva ani.

4) Jacheta casual pe care să o porți în sezonul de toamnă

Don Men 6

Lasă sacoul și alte haine formale deoparte. Fii diferit față de rutina ta zilnică și alege o jachetă casual pentru a introduce o notă sport în ținuta ta.

5) Esarfă

Porți Toamna

Eșarfa reprezintă o metodă elegantă de te proteja de vântul rece sau de a adăuga o pată de culoare.

6) Efectul Don

Cum porți hainele de toamnă ?

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *