Sfaturi Vestimentare Utile Pentru Bărbați

Câteva sfaturi vestimentare necesare pentru bărbați vei găsi în rândurile de mai jos. De multe ori, fie ai nevoie de o direcție, fie în mod inconștient iei decizii proaste din punct de vedere vestimentar. Indiferent de stadiul în care te afli, informațiile de mai jos ți-ar putea fi utile.

Care sunt acele sfaturi vestimentare utile pentru bărbați

Simplu e mai elegant

Câteodată avem tendința de a exagera cu asortarea hainelor sau de a purta prea multe piese vestimentare în aceeași ținută. De multe ori bărbații sunt tentați să iasă în evidență în orice mod posibil. Dacă ești în această situație și nu știi ce să porți, mergi pe o combinație simplă de cămașă/tricou/bluză, pantaloni și pantofi/încălțăminte sport.

Haine prea mici sau prea mari

Anumiți bărbați nu-și dau seama despre cum ar trebui să le stea hainele. Probabil nu au fost învățați care este mărimea potrivită. Dacă ești în această situație încearcă de fiecare dată mai multe mărimi pentru a-ți face cel puțin o idee ce înseamnă prea strâmt sau prea larg. După ce ți-ai format o idee, caută informații despre acest subiect și cere feedback. Trebuie să vezi dacă viziunea ta corespunde cu informațiile primite. Practic hainele nu trebuie să fie mulate pe tine, dar nici să stea prea largi.

Copiază stilul nepotrivit

Am observat de prea multe ori această situație. Bărbații descoperă un actor sau o personalitate și vor să se îmbrace exact la fel. Problema în această situație e că ținuta e formată din haine de scenă și sunt total nepotrivite pentru persoanele care nu activează într-un domeniu artistic. Nu te ajută să copiezi un stil vestimentar fără să-l analizezi dacă ți se potrivește. Trebuie să te concentrezi pe hainele care îți sunt potrivite și te pun în evidență într-un mod pozitiv.

Fixație pe branduri

Pun brandul în față. Au senzația că dacă se îmbracă de la un anumit brand vor fi mai apreciați sau vor fi cei mai bine îmbrăcați din încăpere. Doar după ce un produs îți vine bine și e calitativ te gândești și la brand. Te rog, evită logo-urile supradimensionate și denumirea brandului la vedere. Cu excepția cazului în care ești plătit de branduri să le faci reclamă.

Nu ai nevoie de foarte multe haine

Jachete De Primavara Pentru Barbati
sfaturi vestimentare utile pentru bărbați

Sunt mulți bărbați care își cumpără foarte multe haine, dar niciodată nu sunt suficiente. Practic degeaba ai un dulap plin cu haine, dar nu știi cum să le porți. Acest lucru se întâmplă din două motive: 1) aleg cantitatea în locul calității și își cumpără haine la reduceri doar pentru că sunt foarte ieftine. Din punct de vedere economic, ambele situații sunt pierzătoare. Mai multe haine cumpărate de o calitate proastă se vor degrada mai repede și vei fi dependent să îți reînnoiești stocul de haine.

Nu dezvoltă un stil personal

Sfaturi Stil Masculin

Este ceva care îți este util pe termen lung. Practic, ai nevoie de o bază formată din haine care te vor ajuta pe termen lung. După care, adaugi, treptat, piesă cu piesă care se vor asorta cu majoritatea hainelor din garderoba ta. Adică ai nevoie de câteva piese vestimentare esențiale.

Această dezvoltarea a stilului personal te va ajuta să fi mai calculat și să ai o direcție din punct clară din punct de vedere vestimentar.

Ce alte sfaturi vestimentare utile pentru bărbați mai știi?

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *