Achiziții Pentru O Toamnă Friguroasă

Se pare că vremea friguroasă a venit și zilele trecute i-au prins pe unii dintre noi nepregătiți pentru temperaturile scăzute. Nu de puține ori îmi este dat să văd că stilul “moare” odată cu venirea temperaturilor mai scăzute. Astăzi îți voi recomanda 5 piese pe care ar trebui să le ai pentru a trece această toamnă friguroasă cu brio, fără să îți sacrifici stilul personal.

Achiziții pentru o toamnă friguroasă

Puloverul “roll-neck”

achiziții pentru o toamnă friguroasă

Puloverul roll-neck sau cum i se spune pe la noi “pe gât” a început să câștige din ce in ce mai mulți adepți. Recomandarea este de a alege unul din lână de merinos sau cașmir pentru că aceste țesături sunt mai calitative lăsând pielea să respire mai ușor. O astfel de piesă este una clasică care poate fi combinată cu un costum, inlocuind cămașa și cravata cu stil. De asemenea pentru weekend un astfel de pullover poate fi purtat și la o geacă de piele de tip “biker”.

O pereche de ghete “zdravăne”

Tumblr Ndyuwjwr3Y1Qc1Ogno1 500
achiziții pentru o toamnă friguroasă

Încălțămintea este considerată cea mai importantă piesă a oricărui outfit în termeni de confort și stil. Cu instalarea toamnei, ploile se vor înmulți iar zăpada și-a făcut deja simțită prezența zilele trecute, de aceea ai nevoie de o protecție mai bună investind într-o pereche de ghete impermeabile. Aici putem aminti două branduri dedicate și anume CAT și Timberland.

Atunci când cumperi o pereche de ghete trebuie să iei în considerare faptul că trebuie să lași loc și pentru niște șosete mai groase. De asemenea calitatea nu trebuie lăsată la o parte. Le poți purta la jeanși, chinos sau pantaloni de velur acestea aducând astfel și funcționalitate pe lângă stil.

Un trenci impermeabil

Tumblr N6L44Uv4Bp1Rvfmvdo1 500
achiziții pentru o toamnă friguroasă

Trenciul este unul dintre itemurile în care ar trebuie să investești odată cu venirea toamnei. Acesta va fi prima linie de apărare în lupta cu ploaia și vremea urâtă. Fie că este cu un singur rând de nasturi, sau cu două, fie că este mai lung sau mai scurt, trench-ul nu trebuie să lipsească din garderoba nici unui bărbat. O culoare bună de asortat este camelul. Trench-ul poate fi purtat la costum, cu o pereche de chinos, cămașă și un guler în V, acesta putând fi luat și la birou, dar și purtat în weekend, dând o puternică notă de masculinitate outfit-ului propriu.

O piesă oranj

achiziții pentru o toamnă friguroasă

În fiecare toamnă și iarnă oranjul este culoarea momentului. Nu este favorită o anumită nuanță sau piesă vestimentară. De la sacouri și pantaloni până la tricouri și accesorii lasă ca stilul personal și experiența sa îți ghideze achiziția   Oranjul va aduce culoare, versatilitate și noutate în ținuta proprie chiar dacă este vorba de un fular, o pereche de ciorapi sau o cravată.

Vesta gilet

Tumblr Ncg7V9P8Oz1Sk20Geo1 1280
achiziții pentru o toamnă friguroasă

Vesta gilet este o piesă care continua să fie purtată de bărbați și probabil va fi avansată la titlul de “piesă clasică”. Atrage atâta popularitate pentru că oferă confort termic și poate fi folosită foarte ușor în layering. Poate fi combinată cu un sacou de lână sau velur, jachete de piele sau denim, iar pentru o escapade de weekend cu pulovere groase.

Deși o nuanță neutră va fi mai ușor de asortat de ce să nu alegi o culoare mai puternică? Lucrul acesta va adăuga un plus de distincție și stil, iar efectul puternic poate fi neutralizat de un pulover sau niște pantaloni de o nuanță neutră. Pentru a împușca doi iepuri dintr-un foc poți opta pentru o vestă gilet oranj.

Acum că ai o listă cu încă 5 piese pe care ar trebui să le ai în garderoba ta, așteptăm parerea ta cu modul în care aceste piese sau altele te ajută să treci de temperaturile scăzute din această toamnă.

Surse foto: aici, aici, aici, aici, aici

Related Posts

6 thoughts on “5 achiziții pentru o toamnă friguroasă

  1. David spune:

    Foarte frumoasa vesta cu nasturi, asa ceva am si eu pe lista ca urmatoare achizitie. Total de acord cu oranjul!

  2. daca se poate sa imi spuneti unde pot gasi modelul acela de vesta?! multumesc anticipat.

  3. daca se poate sa imi spuneti unde pot gasi modelul acela de vesta?! multumesc anticipat.

  4. Laci Nagy multumesc ,dar nu se mai gaseste pe site :/

  5. Iulian spune:

    Salut Laci! Imi poti spune,te rog, de unde sa cumpar acea vesta? O caut de mult timp dar nu o gasesc…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *