limbajul trrupului

Presupun că ați auzit de limbajul trupului sau body language. Acest limbaj al trupului este foarte important, este cheia „decisivă” în interacțiunea cu una sau mai multe persoane.  El definește cuvântul „caracter” , deoarece cu un body language slab, nedezvoltat vei părea slab, chiar dacă ai cele mai luxoase haine.

De exemplu, când vezi o femeie frumoasă pe stradă, ai vrea să vorbești cu ea, și ea se uită insistent la tine având o părere destul de bună datorită ținutei tale, însă poziția corpului, cum te deplasezi până la ea, apoi stilul în care comunici o vor face să se îndepărteze. De ce? Deoarece nu respecți câteva reguli despre limbajul trupului care te vor face mai puternic.

Nu trebuie să-ți cumperi sute de mii de haine, deoarece exemplul pe care ți l-am dat este unul real, din păcate experimentat de mine, însă cu ajutorul internetului și experiențelor proprii m-am îndreptat, și acum te pot ajuta pe tine să nu faci prostiile pe care eu, și mulți alții le-am făcut în trecut. Nu trebuie să mergi la bibliotecă să citești sute de cărți, fă doar lucrurile următoare:

Zâmbește un detaliu util la limbajul trupului

man-smiling-in-black-shirt
Limbajul trupului

– Zâmbetul la o persoană este cel mai important lucru, deoarece îți dă un aer de încredere și relaxare. Ce părere ai avea de o fată care s-ar uita la tine și doar s-ar strămba, dând un aer de depresie ? Nu te-ar încânta, însă când ți-ar zâmbi, ar fi perfect.  Nu trebuie să zâmbești ca un copil,  dar zâmbește ca și cum ai fi mulțumit de viața ta.

Stai drept

standing-posture1
Limbajul trupului

– Postura ta te face privit mai puternic. Un bărbat înalt va fi întotdeauna sub privirea oamenilor,  deoarece privirea lui va fi întotdeauna în sus și va da un aer de superioritate și încredere de sine, iar toate persoanele iubesc lucrul asta. Când mergi la un interviu pentru un job, nu stai ca la bar, măinile pe masa directorului, capul lăsat în jos, ci stai drept ca să te vadă încrezător.  Dacă exersezi vei vedea că nu trebuie să te mai forțezi, va fi o obisnuință.

Contactul vizual ca limbajul trupului

– Știi ce se spune, când privești pe cineva în ochi îi oferi un aer mai puternic de încredere și superioritate.  Acest contact vizual este folosit de multe persoane precum detectivi, profesori, chiar seful tău care te privește în ochi cănd faci o catastrofă. Nu trebuie să te holbezi la o persoană, însă cănd te vei uita în ochii ei, să o cucerești din prima. Contactul vizual trebuie să fie mai rar, deoarece dacă te holbezi devii un ciudat.

Gesticulează

– Când vorbești cu o persoană, este indicat să mai gesticulezi din mâini pentru a fi mai convingător, deoarece imaginează-ți o persoană care vorbește însă stă pe loc, nu miscă nimic în afara de gura lui. Un gest mic ar fi să indici cu degetul arătător cănd vorbești.

Atingerile

– Când ești cu o femeie ar fi indicat să o atingi delicat pe umeri sau pe braț, deoarece atingerea este un semnal de intimidate. Prima atingere poate să fie chiar accidental, apoi atingerile în zone mai delicate precum spatele sau brațul.  Acesta este o mângăiere ușoară.  Cănd ești cu un bărbat, o strângere de mână puternică ar fi de ajuns, deoarece te face mai puternic prinzând încredere.

sursa foto aici,aiciaici

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *