fii cu stil

Dacă îți dorești să devii un bărbat adevărat sau un gentleman,citind site-ul Stil Masculin ești pe calea cea bună în drumul dezvoltării tale și cu siguranță ești cu un pas înaintea altor bărbați care vor purta în continuare tradiționalul trening,șosetele albe la costum sau alte ținute anti-stil.

De ce să fii cu stil ?

Cu toate că trăim în era informației,una dintre cele mai mari probleme ale bărbaților când vine vorba de imagine personală este dezinformarea: o parte dintre bărbați sunt de părere că stilul nu este tipic bărbătesc și că bărbatul adevărat este cel cu mușchi,plin de transpirație și unghii neîngrijite care nu este atent cu ce se îmbrăca, iar cealaltă parte de bărbați sunt cei care încearcă să se îngrijească și acceptă sfaturi în acest sens, însă uneori nu dețin informații corecte și ajung să copieze ținute ce nu li se potrivesc din reviste sau să asculte de persoane care dau sfaturi nepotrivite

De aceea consider că un bărbat adevărat este atent la imaginea sa,iar vestimentația lui se rezumă la un singur cuvânt : stil.
Revenind la titul articolului,care sunt avantajele unui bărbat care adopta o vestimentație cu stil ?

Cu siguranță ai auzit de expresia “Nu vei avea niciodata a două sansaƒ ca sa faci o primaƒ impresie buna”. Fie că este vorba de relații personale sau profesionale, prima impresie este esențială, iar persoanele pe care le întâlnim își formează o impresie despre noi în primele 30 de secunde. Așadar , pentru a face o impresie plăcută, un body-language “masculin” împreună cu o ținută stilată ne pot face o persoană memorabilă.

De aceea să nu uităm niciodată că stilul vestimentar reprezintă felul nostru de a spune cine suntem fără să fie nevoie să vorbim.
Un alt avantaj adus de faptul că te îmbraci cu stil este încrederea în sine pe care o capeți. Din experiență proprie am observat că din momentul în care am început să mă îmbrac bine , oamenii îmi acordau atenție, nu mai eram același bărbat invizibil pentru femei, care erau plăcut surprinse să observe atenția pe care o dădeam detaliilor – precum o batistă de buzunar, o cravată sau pantofii pe care îi purtăm.

Astfel îți crește încrederea în sine, și din bărbatul cocoșat , îmbrăcat cu hanorac și adidași , poți deveni bărbatul care atrage privirile celor din jur și este privit cu respect.

Unii au drept scuză în calea lor spre a se îmbrăca cu stil lipsa banilor. Însă , paradoxal, un bărbat fără bani însă cu anumite cunoștințe de stil cu siguranță va fi mai bine îmbrăcat decât un altul, care cheltuie sume mult mai mari cumpărând haine de la diverse branduri sau care sunt promovate drept ‘fashion’. Spre exemplu, am un prieten student care își cumpără haine de prin magazine second-hand , și arată desprins parcă din reviste precum GQ sau Esquire.

Așa că, banii nu sunt un impediment în formarea stilului personal, deoarece , cu siguranță te poți îmbrăca bine cu bani puțini.

În concluzie, adoptarea unui stil personal este un lucru pozitiv , ce îți poate îmbunătăți considerabil viață și relațiile sociale. Însă trebuie să ții cont că stilul nu depinde numai de hainele pe care le porți și modul de a te îmbrăca. Încrederea de sine , manierele pe care le ai, cultura generală, toate împreună cu un stil vestimentar propriu te pot transforma într-un bărbat stilat.

sursa foto

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *