Cum Ar Trebui Sa Porti Sosetele
sa porti sosetele

Cum sa porti corect sosetele pentru „Trei la zece lei” nu este o ofertă suficient de bună încât să te încalţe.

Cum ar trebui sa porti sosetele pe care le ai

Un bărbat stilat îl cunoști după șosete…Ciorapii nu sunt chiar aşa inocenţi cum par – sunt nişte trădători, mai ales pentru reprezentanţii sexului puternic. De aceea vreau să vă ajut să-i alegeţi astfel încît să trăiţi în strînsă prietenie şi chiar să adormiţi împreună – asta doar în cazul în care nu aveţi cu cine dormi.

Deşi este musai să le iei în serios, şosetele nu sunt, totuşi,  rudenici cu fizica, nici cu matematica. Mai degrabă, se împacă minunat cu bunul simţ şi cu cel estetic. Cum trebuie să fie asortate este o dilemă continuă. Practic, unii oameni dezbat cu aceeaşi pasiune două subiecte: ne tragem din maimuţe ori ba şi dacă trebuie să asortăm şosetele la pantofi. Răspunsul pentru amândouă: depinde.

Înainte să ne avântăm în reguli stricte despre ciorapii tăi şi câţi bani ar trebui să intre în ei, trebuie să punctăm câteva lucruri de bun simţ.

Barbati Cu Sosete Colorate Arete
sa porti sosetele

Nu ai voie să porţi şosete albe la costum.

Uită de combinaţia asta a la Michael Jackson – mai ales când porţi pantaloni care ajung la nivelul gleznei. Dacă o comiţi, va trebui să îţi pui o pălărie, mănuşi, să scoţi sunete ciudate şi să dansezi prin Centrul Istoric, spunând că te antrenezi încă de pe acum pentru următorul bal mascat.

Cât despre culoarea pe care trebuie să o aibă şosetele tale, subiectul este dificil: ca în viaţă, depinde cât de curajos şi inspirat eşti. Poţi folosi ciorapi cu dungi, buline etc., dacă „simţi” cum să îi asortezi la restul ţinutei. Asta nu înseamnă că, atunci când porţi o cămaşă navy, trebuie să ai şosete de camuflaj. Pentru o întâlnire de afaceri, cel mai sigur este să rămâi la negru pentru trio-ul costum-pantofi-şosete, ori la nuanţa pantofului pe care îl porţi.

Cumpără-ţi şosete suficient de lungi încât să nu rămână gamba descoperită atunci când te aşezi.

Sper că ai rămas cu câteva detalii despre cum sa porti sosetele pe care le ai.

sursa foto

Related Posts

9 thoughts on “Cum ar trebui sa porti sosetele pe care le ai

 1. Maxim Ion spune:

  bun articolul, bravo, însă ar prinde bine niște recomandări de site-uri ( ori magazine) de unde am putea procura; mulțumesc

 2. Eremia Octavian spune:

  Laci Nagy imi pare rau ca te contrazic dar referintele tale sunt extrem de scumpe/ raportat la calitate…nu fac lobby Auchan-ului dar gasesti sosete colorate si de foarte buna calitate la maxim 6-7 lei.

 3. Andrei spune:

  Cristina, esti prea categorica in privinta sosetelor albe…..la costum……. Recomand citirea cu atentie a cartii lui Bernhard Roetzel.

 4. Mihai spune:

  Dar ,daca vreau la custm să port șoseste nu lungi și nu am intenția să se vada .Este o greșală că se vede gamba piciorului?

  1. Laci spune:

   Depinde foarte mult de evenimentul la care participi si daca te reprezinta acest detaliu legat de soseta.

 5. Ilie spune:

  Dar totusi, daca voi purta sacou albastru inchis + camasa alba + blugi albi + pantofi maro = ce culoare ar trebui sa aiba sosetele?

  1. Laci spune:

   In primul rând nu trebuie sa fie albe.

   In al doilea rand poti alege maro sau bleumarin.

   Sau poti alege unele colorate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *