DON MEN Imparte BUCURIE de Sarbatori

In viata trebuie sa oferim ca sa primim, ofera dragoste si vei primi dragoste, imparte bucurie sarbatori. Fii bun cu cineva si te vei simti bine cu tine insuti.

Sa accepti provocarea DON MEN -„Imparte Bucurie 31 de zile”- este o bucurie in sine. Aceasta campanie a fost creata pentru a-ti face inima sa-si doreasca sa faca o bucurie in fiecare zi. In urmatoarele 31 de zile cauta modalitati prin care poti sa faci o bucurie cuiva: familie, prieteni, colegi sau pur si simplu unui strain. Deschide-ti inima si ochii, uita-te in jurul tau, la resursele pe care le ai si cauta modalitati prin care poti sa faci o bucurie. Vei realiza ce impact extraordinar va avea asupra starii tale de bine. De la a lasa un bilet de multumire cuiva, pana la a face donatii unei case de copii defavorizati, doar cerul este limita. Daca nu esti inspirat, gasesti o lista cu exemple chiar aici. Si, deoarece puterea exemplului functioneaza cel mai bine, devino un exemplu pentru prietenii tai, posteaza pe wall-ul tau micile bucurii pe care le faci, alaturi de tag-ul #impartebucurie31dezile. Doar prin simplul fapt ca ai reusit sa convingi pe cineva sa imparta o bucurie, te vei simti minunat deoarece ai contribuit si tu la realizarea ei.

Nu uita, aceasta campanie nu este despre DON MEN, nu este nici despre mine sau despre tine , este despre noi toti, ca OAMENI… sa fim mai buni, mai ales in aceasta perioada a sarbatorilor de iarna. Decembrie este luna BUCURIEI, fii si tu mesagerul ei!

Asadar, deschide-ti sufletul si accepta provocarea „Imparte Bucurie 31 de zile”!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *