mobuy

mobuy o platformă complexă de mobile marketing din România, se relansează într-o nouă versiune cu un design actualizat, funcționalitati imbunatatite, un program de loialitate pentru utilizatori și o varietate mai mare de oferte.

mobuy lansează o nouă versiune a aplicației mobile

Noua versiune transformă mobuy dintr-o simplă aplicație de reduceri într-un instrument de mobile marketing indispensabil pentru comercianți. Pe lângă noul design atractiv, care permite o vizualizare mai bună a ofertelor, aplicația aduce și multiple funcționalități, printre care numeroase oferte noi si un program de loialitate pentru clienti. In plus, aplicația permite utilizatorilor plata directă prin telefonul mobil, pe factura de servicii Vodafone. Prin această opțiune, abonații Vodafone vor putea achita produse și servicii folosind doar aplicația mobilă, contravaloarea cumpărăturilor fiind inclusă pe factura din luna următoare. Procesul este foarte simplu și rapid, plata fiind confirmată în câteva secunde.

mobuy 1

Aplicaţia mobuy este disponibilă pentru telefoanele cu sisteme de operare Android şi iOS.

Design-ul optimizat, cu o interfață intuitivă și simplu de folosit, ajută la o mai bună navigare în aplicație si crește gradul de satisfacție a utilizatorilor. Noul program de loialitate, configurat într-o secțiune specială în aplicație, le permite companiilor sau brandurilor prezente să își răsplătească clienții fideli, prin acumularea de punctece pot fi folosite ulterior pentru reduceri suplimentare sau gratuități.

Principalul avantaj al utilizării mobuy este reducerea cheltuielilor, respectând în același timp și preferințele clienților în materie de shopping. Noua versiune a aplicației aduce mai multe categorii de oferte, din diverse domenii – fashion, food, accesorii, medical și sport. Pentru a beneficia de o ofertă, tot ce trebuie să facă utilizatorii este sa ajungă în una dintre locaţiile partenerilor si să scaneze un cod QR cu ajutorul telefonului la casa de marcat. În plus, prin tehnologia geolocation şi mesajele de tip push notification, utilizatorii sunt mereu informați cu privire la noile oferte, iarc omercianţii îşi măresc virtual suprafaţa în care desfășoară activități comerciale şi,totodată,isi mărescși rata de răspuns a clienţilor.

Clienții prezenți în aplicație sunt: iCentre, Parfois, Desigual, URBN, Biothecare, Recumed, Guido Coffee, FitCurves, Pegas, German Dentist, B&O Play, Bata, Outwear, Smuggler, Surmont, Boarders, Bang&Olufsen, Bass Turbat, Nedds Beauty Salon, Kongfu King, Trick Shot, Chasse aux Couleurs, Jos Palaria, Artist Touch, Amiato Beauty, Fuyor, K-Grill, Tenis Club Galaxy, Colectiv Club și Vodafone.

In curând, aplicația va dispune și de o platformă online optimizată – www.mobuy.ro, care va funcționa ca suport al aplicației și va afișa toate ofertele în timp real.

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *