Mod Man - organizează-ți garderoba

Mod Man vine cu un răspuns la întrebarea „Azi cu ce mă imbrac la școala?”, ” E sâmbătă, merg la un majorat, ce combinație ar fi mai potrivită?”. Acestea sunt câteva din întrebările pe care probabil ți le pui atunci când ai de făcut o alegere în ceea ce privește ținuta ta. Am găsit o soluție special pentru tine! Dacă în zilele de azi totul se rezumă la tehnologie, m-am gândit că ar fi foarte util să ai în telefonul tău toate hainele pe care le deți! Cum faci asta?

Îți prezint aplicația numită „Mod Man”.

Este extrem de simplă utilizarea acestei aplicații, tot ce ai de făcut este să îți fotografiezi hainele, accesoriile, etc. După ce ai făcut acest lucru e timpul să te ocupi de partea mai interesantă. Gândește-te că vei avea sub ochii tăi oriunde ai fi propria-ți garderobă, îți poți crea ținutele chiar de pe telefonul tău.

Aplicația vine cu ceva interesant. Îți poți crea tinute pentru fiecare zi, astfel nu mai trebuie să îți fie teamă că timpul trece. Iar tu nu ai găsit ținuta dorită pentru evenimentul la care trebuie să participi. Te poți folosi de această opțiune astfel încât poate într-una din zile îți vine o idee, tu îți creezi tinuta și programezi ziua, iar problema e ca și rezolvată. În plus, ar fi util să știi și relația dintre culori.

Ce spui? De azi pe lângă faptul că vei avea o garderobă organizata, vei economisi și timpul în care te gândeai la o ținută, programând ținutele.

Acum vreau să te familiarizezi vizual cu aplicația și am să își prezint câteva fotografii:

Meniul Mod Man:

modman-front-1
Aplicația Mod Man

Daca esti utilizator android, click aici.

Daca esti utilizator iOS, click aici.

Ai reușit să instalezi și să folosești aplicația? Dacă da, cum ții se pare?

sursa foto: aici

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *