Poartă Culoarea Verde Cu Atitudine. Învață Cum Să O Asortezi.

Culoarea verde în combinație cu ochii verzi este irezistibilă, fie că e vorba de un articol vestimentar mare, precum o cămașă sau un sacou, fie că e o cravată tricotată sau o batistă de buzunar.

Poartă culoarea verde cu atitudine

Dar totuși, pentru început, ce este culoarea verde?

Aceasta nu este o culoare primară, ci apare pe cercul cromatic din combinația de galben și albastru. Fiind în această poziție, culoarea complementară acesteia este roșu, dar arată bine în contrast cu bleu, maro, gri sau bej camel. Totodată poți încerca o combinație din mai multe nuanțe de verde.

Dacă încă nu ai articole verzi în garderobă începe cu ceva ușor: încearcă o pereche de șosete verzi la jeanși sau costum bleumarin, o batistă cadrilată verde sau o cravată tricotată.

Următorul nivel

Când ai trecut la următorul nivel, poți purta cu atitudine o cămașă verde deschis pe sub sacoul bleumarin închis alături de curea și pantofi maro.

De Black Friday Reduceri La Haine De Pana La 70 Pe Answear.ro Stil Masculin 1

Pentru cei cu adevărat curajoși apare opțiunea achiziționării unui costum verde făcut pe comandă, cu o croială perfectă pe corp și o nuanță plăcută, împreună cu pantofi și curea maro închis. Dacă însă nu vrei să mergi pe alegerea unui costum întreg, de ce să nu alegi  doar un sacou verde deschis pentru zilele călduroase de vară.

Pitti Uomo 94 Boggi Milano

Încălțăminte verde

Pantofi verzi? De ce nu?! Costumul khaki va prinde viață dacă în picioare apare o pereche de brogue de culoarea verde. Astfel eviți monotonia și cu siguranță ieși în evidență.

Posibilități sunt nenumărate, dacă ești sigur pe tine, poți purta verde în orice situație, chiar și acolo unde codul vestimentar indică altceva, dacă personalitate îți permite, poți încălca reguli.

Încearcă toate combinațiile și vezi care e cea mai potrivită pentru tine,apoi poartă verdele cu mândrie!

Mai multe despre acest subiect vei găsi în materialul video Cum să-ți asortezi hainele.

Cum ai asorta culoarea verde?

Sursa foto aici 

3 thoughts on “Poartă culoarea verde. Cum să o asortezi în 3 feluri

  1. Vali Moco spune:

    Bine dar sacoul acela verde superb unde il gasesc?

  2. iti faci la comanda :)

  3. iti faci la comanda :)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *