Cum Se Poartă Costumul În Carouri

Printre multitudinea de imprimeuri costumul în carouri prinde din ce în ce mai mult teren. Probabil că ai observat în ultima vreme o avalanșă de haine în carouri: de la cravate, cămăși, paltoane, pantaloni etc. Această popularitate a trezit, în mai mulți curioși, dorința de a purta aceste haine extravagante cu care ei nu avut niciun contact. Din păcate rezultatul nu a fost întotdeauna ceva bun pentru că este greu să începi să porți un articol când tu nu ești obișnuit cu acesta. Astfel, am pregătit un ghid despre cum trebuie purtate carourile în funcție de nivelul de cunoștinte în stil.

1) Poartă un sacou sau o vestă în carouri

Img_9395
Cum se poartă costumul în carouri

Dacă vrei să înveți cum să porți carourile acesta este locul de unde trebuie să începi. Cu siguranță te vei face remarcat doar datorită acestei piese vestimentare. Ai grijă ca restul elementelor să fie neutre pentru a scoate în evidență piesa în carouri. În România, este ceva normal să vezi o piesă deschisă în partea de sus și pantaloni închiși la culoare pentru contrast. Păstrează același stil, dar adaugă vesta sau sacoul în carouri. În cazul în care dorești să porți o cravată alege o nuanță neutră sau repetă o culoare de pe sacou.

2) Poartă pantaloni în carouri

Dsc_04611-371X700
Cum se poartă costumul în carouri

După ce ai trecut de primul pas, următorul lucru cu care nu ești obișnuit sunt pantalonii în carouri. De câțiva ani, ne-am obișnuit, cu greu, să purtăm pantalonii chino colorați. Pantalonii în carouri te vor scoate în evidență în marea de pantaloni colorați. Este foarte importat ca restul elementelor să fie cât mai simple la fel ca și în exemplul de mai sus.

3) Poartă un costum în carouri

Img_9308
Cum se poartă costumul în carouri

În această categorie intră costumul la două sau la trei piese. Asta ar trebui să fie partea cea mai ușoară după pasul 1 și 2. Îți recomand ca și în acest caz să porți doar elemente simple pe lângă costumul în carouri, până te obișnuiești cu purtarea lui.

4) Poartă două piese vestimentare în carouri

În această etapă trebuie să porți două piese diferite, în carouri, care nu fac parte dintr-un costum. De exemplu ar putea fi un sacou și o vestă în carouri, un sacou și o pereche de pantaloni sau orice combinație îți dorești între două piese în carouri.

5) Poartă trei  sau mai multe piese vestimentare în carouri

Singura regulă de care trebuie să ții cont este că scara imprimeurilor trebuie să fie diferită pentru ca asortarea să fie una armonioasă.

One thought on “Cum se poartă costumul în carouri

  1. Cristi Mihai spune:

    Un sacou in carouri, da, oricand, insa costumul in carouri este prea mult, prea incarcat, nu mai vorbim de mai multe piese vestimentare in carouri, este exagerat!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *