Te Interesează Felul În Care Te Îmbraci Stil Masculin

Este o întrebare pe care mi-o pun din ce în ce mai des dimineața când te trezești te interesează cum te îmbraci? Bărbatul din ziua de azi, lasă impresia că ar vrea să renunțe la diversele avantaje pe care le poate oferi un stil decent.

Inevitabil, când merg pe stradă, îmi ies în evidență bărbații care renunță din start să se îmbrace decent și asta din păcate pentru că nu au gusturi sau cunoștinte despre stil. Am tot repetat ca nu trebuie să dai o avere pentru a fi bine îmbrăcat, dar vrei să duci în club și să arăţi bine, vrei să te duci la un interviu și să fi respectat, vrei să fi atrăgător pentru sexul frumos, vrei să te simți bine în pielea ta, vrei să închei contracte pe sume mari, etc. Atunci trebuie să faci un minim efort la felul în care te îmbraci.

Te interesează felul în care te îmbraci?

Ți-am expus aceste motive pentru că și le dorește aproape fiecare bărbat. Atunci de ce să nu faci ceva  să îndrepți lucrurile? Mie mi-a luat mult timp până am înteles importanța hainelor, cum se asortează nuanțele între ele, am experimentat ținute, m-am documentat, etc. Tu nu ai nicio scuză pentru că informația este din belșug și devine din ce în ce mai accesibilă. De fapt, este neglijența pe care o ai față de tine.

Aici nu intră în discuție că te duci cu doi-trei prieteni și ei „te învață”. În majoritatea cazurilor te duci cu ceva acasă total nepotrivit. Oricât de bine ai ascunde, corpul te trădează. Lasă moda și hainele mari la alții și adoptă un stil personal.

În funcție de felul în care te îmbraci, la fel vei fi tratat de către cei din jurul tău. De câte ori ai fost la alimentară bine îmbrăcat sau cu haine de casă, ai fost tratat la fel?

Poate că pentru tine nu are așa mare importanță felul în care te îmbraci, dar  pentru cei cu care vei interacționa, va conta.

După ce vei fi atent la hainele pe care le porți, vei observa detaliile interlocutorilor și la fel îi poți și tu judeca după felul în care se îmbracă.

Până a ajunge să fi mai bine îmbrăcat, este cale lungă. Pentru cei care nu știu de unde să înceapă am scris un articol despre lucrurile esențiale pe care ar trebui să le aibe un bărbat în garderoba sa sau să citească cărțile Ești ceea ce porți? și Cum să te îmbraci bine cu bani puțini.

Până la urmă te interesează felul în care îmbraci?

 

Related Posts

3 thoughts on “Te interesează felul în care te îmbraci?

  1. Luciano spune:

    Bun articolul; dezinteresul fata de tinuta exterioara a venit in acelasi timp cu dezinteresul fata de tinuta interioara, a sufletului si a caracterului (!) Spre exemplu, in anii ’50 toti barbatii se imbracau la costum,era ceva obisnuit. In timp, odata cu renuntarea la disciplina, la valorile morale si la principiile etice a venit si renuntarea la o tinuta excelenta prin haine.. Haos, dezordine si rebeliune, cam asta exprima ‘stilul’ in care se imbraca tinerii azi – de fapt, ii exprima pe ei insisi. Asadar, orice efect are o cauza.

  2. Alex spune:

    Da, ma intereseaza :)

  3. Laci spune:

    @ Luciano Mi-am adus aminte de o afirmatie pe care ai facut-o despre unii barbati. Sa-mi cumpar un hard nou sau sa dau banii pe haine?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *