Alain-Delon-alain-delon-10023157-730-457


Anii ’50 au reprezentat un moment de cotitură în ceea ce priveşte Stilul Masculin la nivel mondial. Cel puţin 3 nume s-au evidenţiat în această perioadă, 3 bărbaţi care aveau să devină idolii noii generaţii. Doi americani – Marlon Brando şi James Dean – şi un francez – Alain Delon. Acesta din urmă a fost şi cel mai căutat, dar în final, nu a ajuns să se bucure de aceeaşi recunoaştere ca şi ceilalţi doi. Vei afla motivele din acest minidocumentar.

Style Setters – Alain Delon

Stilul vestimentar al lui Alain Delon, atât pe micile ecrane, cât şi în viaţa reală, a jucat un rol principal în schimbarea stilului masculin care a început în Franţa anilor ’50. Era atunci, cum este şi astăzi, un adevărat model de urmat pentru tineri. În multe dintre filmele în care a jucat a purtat pălării de la brand-ul Borsalino.

Îţi doresc vizionare plăcută! Acesta este al patrulea şi ultimul minidocumentar din această serie în care i-am cunoscut pe unii dintre cei mai influenţi bărbaţi în materie de stil vestimentar.

Sunt curios dacă te-a inspirat această serie de minidocumentare? Feedbackul tău mă ajută să postez materialele cele mai potrivite, aşa că voi aprecia dacă scrii părerea ta într-un comentariu!

Iosif

Sursa foto

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *