bine îmbrăcat bărbat

Joseph Knowles este o persoană activă pe secțiunea Male Fashion al forumului Reddit și a fost ales de către utilizatorii 2 ani la rând ca fiind cel mai bine îmbrăcat bărbat.

Sfaturi de la cel mai bine îmbrăcat bărbat

Joseph este un bărbat care se îmbracă de la thrift store echivalentul magazinelor second hand de la noi. Și are o regulă pe care o respectă cu strictețe. Să nu cheltuie mai mult de 40$ pe săptămână. Și acest buget îl folosește doar după ce și-a vândut o parte din hainele pe care nu le mai poartă. Personal mi se pare o idee genială deoarece vine cu un refresh săptămânal, nu are dulapul aglomerat, piesele vechi nu sunt aruncate la coș și nu cheltuie bani în plus.

Dar până să ajungă aici a frecventat brand-urile mari pentru inspirație, dar și pentru a putea deosebi articolele de calitate. Un lucru pe care ți-l recomand și ție să-l faci. Majoritatea de aici am pornit și ne-am dezvoltat acest simț al esteticului.

În plus, și-a achiziționat o mașină de cusut pentru a putea modifica mai ușor hainele pe care și le achiziționează. Aproape orice haină poate fi modificată. Efectul este unul garantat după ce ai transformat o piesă care îți este mare într-una pe măsură. Apelează cu încredere la un croitor care știe să facă retușuri.

În plus, el nu alergă după brand-uri mari alege doar în funcție de calitate. Joseph ne recomandă să alegem hainele care au nasturi și fermoare de calitate.

Mai multe alte de sfaturi vei găsi aici.

Cum ți s-au părut sfaturile de la cel mai bine îmbrăcat bărbat?

Related Posts

One thought on “Sfaturi de la cel mai bine îmbrăcat bărbat de pe Reddit.com

  1. Max spune:

    De retinut aceste sfaturi!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.