Dsc_0132

Competiția pentru cel mai bine îmbrăcat bărbat din Bistrița Năsăud, Mureș și Alba s-a terminat în data de 28.03.2014. Împreună cu băieții de la The Urban Ties, am ales câștigătorul din cei 13 participanți.

Vă mulțumesc tuturor pentru participare și pentru susținerea acordată.

Medi

Titlul de cel mai bine îmbrăcat bărbat din Bistrița, Mureș și Alba îi revine lui Medi.

Medi a câștigat un premiu cu produse în valoare de 540 de lei formate din cărți în valoare de 200 lei de la Stil Masculin plus produse în valoare de 340 lei de la The Urban Ties (în funcție de stocul disponibil). El este al șaptelea semifinalist care merge mai departe.

Dacă nu ești din București, Cluj, Prahova, Hunedoara, Iași, Argeș, Bistrița, Mureș sau Alba te poți înscrie la acest concurs aici.

Related Posts

5 thoughts on “Cel mai bine îmbrăcat bărbat din Bistrița Năsăud, Mureș și Alba este…

 1. Mihai spune:

  Ce s-a intamplat cu Petrescu Lucian?

  1. Laci spune:

   Ce trebuia sa se intample cu el?

 2. Bogdan Moldovan spune:

  @Mihai
  Sacou foarte elegant cu pantaloni casual, la vesta nasturele de jos incheiat, ca sa nu mai vorbesc de regula de 3 culori.

 3. Lucian spune:

  @Bogdan Moldovan
  Personal, nu consider sacoul ca fiind foarte elegant, incat sa nu poata fi purtat la niste pantaloni de moleschin. Per ansamblu, e o tinuta smart-casual! Si legat de ultimul nasture: la sacou il las deschis, dar la vesta prefer sa il inchid. Cat despre regula celor 3 culori, consider ca nepurtand un articol cu o culoare tipatoare, imi permit sa adaug 4 culori vestimentatiei!

  1. Bogdan Moldovan spune:

   @Lucian
   Nu am nimic personal cu tine. Era doar o opinie strict legata de outfitul tau. Per ansamblu tinuta ta a fost peste medie, insa departe de a fi perfecta. Ai riscat mult pentru ca ne-ai dat impresia unui om care nu stie regulile de baza.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *