Cu toții l-am văzut cel puțin o dată la televizor pe Ștefan Bănică Jr., prezentând una dintre emisiunile pentru care el a ajuns cunoscut în privința rolului de prezentator. Postura de prezentator TV cere foarte multă atenție la detalii. Pe lângă limbajul non-verbal permanent pozitiv, prezentatorul trebuie să afișeze o ținută exemplară de fiecare dată.

Fiind permanent în fața camerelor, vestimentația trebuie să fie impecabilă și în același moment să atragă atenția prin bunul gust cu care a fost aleasă.

Vedem azi cât de bine reușește sau nu Ștefan Bănică Jr. să facă acest lucru.

Nu putem da un verdict pentru că întotdeauna prezentatorul care e și artist s-a aflat într-o extremă. Are atât apariții în care impresionează prin simplitatea și versatilitatea unor ținute, cât și apariții în care materialul lucios nu lipsește nici de la sacou, nici de la pantaloni și nici de la accesorii.

banica dansez pentru tine 48178800

stefan banica pregateste un nou single alerg printre stele o colaborare inedita cu pacha man 1

?mmid=8025f1e1f4c68a6e7b

Ștefan Bănică Jr.

Putem observa în două din pozele de mai sus că artistul este mare fan al asortării batistei de buzunar la cravată, sau a acului mai lat decât cravata, considerate a fi greșeli ale începătorilor în stil.

Un alt lucru care pare a fi în preferințele acestuia este lungimea mult prea mare a sacoului, după cum putem observa și în poza de mai jos, care, de altfel, am putea spune că este una din ținutele mai reușite ale acestuia.

Ștefan Bănică Jr.

Deși din punct de vedere al coloristicii este o ținută frumoasă, lungimea sacoului și a mânecilor lasă de dorit.

Care ar putea fi concluzia?

Putem presupune că această preferință pentru hainele lucioase i-a fost implementată de modă oamenilor de pe scenă, care adesea adoptă astfel de haine pentru a ieși în evidență. Dacă stăm să îi analizăm ținutele, observăm că de fapt sunt mai multe cele lucioase decât cele de bun gust.

Trebuie în același timp să ținem cont de faptul că nu avem de unde să știm exact care ținute și le alege el și care îi sunt oferite de către organizatori. O altă explicație ar putea fi aceea că pe scenă, este recunoscut ca fiind un reprezentant al aceluiași stil de rock&roll promovat de Elvis Presley, stil care include ținutele sclipicioase ale cântăreților.

Așadar, tu ce verdict dai asupra vestimentației pe care artistul și prezentatorul TV o afișează? Dacă ar fi să îi dai un feedback sau câteva sfaturi, care ar fi acelea?

sursa foto: aici, aici, aici, aici, aici,

Related Posts

2 thoughts on “Ștefan Bănică Jr. – bine sau prost îmbrăcat?

  1. creatoru' spune:

    si doar nu credeti ca atunci cand are de prezentat cate o emisune merge la dulap si se intreaba „azi ce mai purtam?” … are o intreaga echipa iar daca apare cumva apare pentru ca asa au zis oamenii aia care cica au ceva pregatire in domeniul asta..

    1. Tudor Costinas spune:

      Recitește ultimele alineate ale articolului și ai să vezi că nu am exclus varianta la care faci tu referire.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *