Prima zi de școală

Prima zi de școală reprezintă un moment special atât pentru copil precum și pentru părinți. Ca părinte îmi doresc ca copiii mei să preia tot ce e mai bun de la mine.

Matei, fiul meu, și-a exprimat dorința de nenumărate ori de a se îmbrăca ca mine. Îmi pune,zilnic, întrebări despre activitatea mea, internet și altele. Cei care sunteți părinți știți ce înseamnă un copil de 8 ani care vorbește non stop. Astfel, am profitat de ocazia primei zile de școală pentru a face acest demers.

Prima zi de școală – stil vestimentarPrimul pas a fost să mergem împreună la tuns. Adică să-l învăț de mic experiența de a merge la Barbershop. Știu că nu înțelege prea multe în această fază, dar va rămâne cu câteva amintiri. Apropo de asta la Barber City au pachetul tată și fiu. Amândoi veți beneficia de același tratament.

Al doilea pas a fost să discut cu The Urban Ties să mă ajute cu două cravate asemănătoare, din același material, precum se poate observa în fotografia de mai jos sau de sus.

Dar înainte de asta ne-am uitat în garderoba mea precum și a lui Matei să vedem ce piese avem asemănătoare. Am găsit două articole vestimentare apropiate din punct de vedere cromatic. Pantalonii și „jachetele”. Pentru Matei am ales un trenci, iar pentru mine o jachetă Safari.

Inițial voiam să aleg o cămașă albă pentru că îmi oferea mai multe posibilități de asortare a cravatei. În comerț am găsit doar cămașă albastră pentru Matei.

Al treilea pas a fost să aleg imprimeul cravatei, în funcție de cămașa albastră și trenciul bej, și să trimit câteva măsurători lui Dan de la The Urban Ties. Am ales o cravată puțin mai lungă pentru Matei fiind în creștere să o poată purta și când mai înaintează puțin în vârstă.

Ce amintiri ai de la prima zi de școală?

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *