Ce Am Purtat În Prima Zi La Untold

Este a doua ediția la care particip la Untold și e foarte călduroasă, dar majoritatea știți asta pentru că sunteți aici. În următoarele zile am să prezint ținutele pe care le-am purtat și o concluzie despre festival. Ceva similar cum am făcut și la Electric Castle.

Ce ținută am purtat la festivalul Untold

Pentru că mă știi ca fan al culorii am început cu pantalonii chino din bumbac portocalii la care am adăugat încălțămintea sport verde. Cele două nuanțe sunt în contrast și se potrivesc aproximativ în orice context casual. Pantalonii chino au 2% elastan și asta le oferă și acel minim de elasticitate, dar te ajută să vină mai bine pe picior. Un detaliu la care trebuie să fiu atent este că atunci când se murdăresc aceștia trebuie duși la curățătorie. Dacă îi bagi în mașina de spălat își pierde culoarea și e păcat.  

Într-o altă ordine de idei aceștia se pot purta și-n situații smart casual, business-casual sau casual friday. Nuanța de portocaliu este mai ștearsă și nu ar trebui să-i deranjeze vizual pe cei „sensibili” la culoare. Și aici mă refer la cei care poartă doar albastru, gri, negru și bleumarin.

Am mers în continuare pe lejeritate și am ales o cămașă albă cu guler tunică. Am descheiat doi nasturi și am adăugat și o bandană.

Untold 2017 Stil Masculin Camasa Alba
Ce ținută am purtat la festivalul Untold

Jacheta safari este aproximativ de aceași nuanță ca și pălăria pentru a introduce un constrast m-am folosit de modelul ClubMaster de la Optiplaza. Avantajul lor e că au lentilele albastre și rama cu imprimeul tortoise pe fundal maro ceea cei face să meargă în majoritatea situaților și a combinațiilor cromatice. 

Revenind la jacheta Safari de la Seroussi ea este ideală în aceste momente când temperaturile sunt ridicate. Dar atenție și când o purtăm pentru că pe temperaturi foarte mari te vei încinge mai tare.  

Untold 2017 Stil Masculin Jacheta Safari
Ce ținută am purtat la festivalul Untold

Îmi place nuanța ei deoarece  khaki-ul este o nuanță de bej care îți oferă foarte multe posibilități de asortare. Din punct de vedere al stilului păstrează această jachetă atunci când este cald și dorești să mai pui ceva peste cămașă/tricou. Aș profita la maxim de cele patru buzunare plus încă două pe interior. Jacheta de mai sus merge purtată în vacanță dacă e ceva asemănător cu safari sau într-o zonă cu mulți palmieri.

foto: Humans of Cluj Napoca

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *