Ce Ținută Am Purtat În A Treia Zi La Festivalul Untold

În a treia zi am ales ca ținută la festivalul Untold să complic lucrurile mergând pe culoare și imprimeul paisley. Verdele și albastrul alese la tonalitatea potrivită vor crea întotdeauna armonie.

Ținută festivalul Untold – ziua 3

La acest gen de festival pantaloni chino sunt ideali. Nu te incomodează la mers, dansat sau la alte activități care se mai pot face în cadrul festivalului mai ales că au în compoziție și 2% elastan. Chiar dacă au acel elastan par mai rigizi față de pantalonii pe care i-am avut în ziua 1.

Acești pantaloni de la Seroussi am ales să-i rulez pentru a oferi o lejeritate ținutei și pentru a împinge ținuta mai tare spre zona casual.  Pentru că verdele și albastrul fac parte din aceeași familie de culori am ales să fac această asociere.

Untold 2017 Ziua 4
Ținută festivalul Untold – ziua 3

Pentru crearea contrastului în ținuță din punct de vedere cromatic am ales să port o pereche de încălțăminte sport albă cu șireturi roz care se găsesc la Seroussi. Îți recomand să apelezi la acest artificiu de fiecare dată când ești în pană de idei sau dorești ceva în plus de la încălțămintea ta.

Dacă ar fi să privim ținuta per ansamblu cu excepția încălțămintei am avea una future retro (mi se pare potrivit acest termen). Ochelarii de soare au întotdeauna un cuvânt de spus în ținută fie sunt în armonie, fie sunt în contrast. În acest caz reprezintă un contrast între stiluri. Cămașa paisley și pantalonii chino au o tentă retro pe când ochelarii de la Optiplaza duc spre ceva mai extravagant. 

© FOTO: Mircea Rosca / www.ActionFoto.ro

Cum ți s-a părut această ținută ce am purtat-o la festivalul Untold?

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *