sacouri garderoba stil masculin

Mă bucur să observ bărbații care profită la maxim de garderoba lor și vor să integreze și sacouri în ținutele lor. Asta înseamnă că avem costume purtate atât la încălțăminte sport precum și formală, dar și piesele purtate separat.

Care sunt cele trei sacouri pe caresacouri pe care le poți asorta la garderoba ta

Un costum înseamnă 2 piese sau 3 dacă luăm și vesta în considerare.  Dacă ajungem să le purtăm separat ajungem la foarte multe combinații, dar asta depinde și de ce avem în garderoba actuală.

Sacoul bleumarin

Dacă ești hotărât să crești stilul tău vestimentar spre unul mai elegant sau dorești să porți mai mult în zona business-casual trebuie să începi de la sacoul bleumarin. 

El reprezintă una dintre acele piese clasice care te scoate din impas. Bleumarin este o nuanță care se poate asorta la aproape orice mai puțin negru. Sacoul bleumarin merge purtat la toate cămășile business de diverse nuanțe, dar în timpul liber îl poți purta peste un tricou simplu, polo sau henley.

Pentru o ținută de vară merge purtat la pantaloni albi, pentru una casual cu chinos colorați sau pantaloni de costum. 

Din punct de vedere al încălțămintei poți purta de la pantofi casual, sport la formali. 

În cazul de mai jos am ales să-l port la o ținută casual.

sacouri garderoba
sacouri pe care le poți asorta la garderoba ta

Sacoul gri cu carouri

Sacoul gri este următorul pe care ar trebui să-l achiziționezi după cel bleumarin. Modelul în carouri îl recomand persoanelor care au prea multe sacouri uni în garderoba lor. De fapt acest sacou face parte dintr-un costum. La fel ca și pantalonii pe care îi port fac parte dintr-un alt costum. Astfel, am reușit să îmbin două piese diferite din două costume diferite. S-au schimbat foarte multe în ultimii ani iar costumul nu trebuie purtat doar cu încălțăminte formală.

Carourile te vor scoate în evidență, dar îți lasă loc și pentru puțină creativitate în scopul asortării. În cazul de față am ales o cămașă albastră pentru a scoate imprimeul în evidență, dar la fel de bine ar merge și o cămașă albă. Dacă ai ochii albaștrii acest sacou îi va accentua și vei primii multe complimente din partea femeilor.

Recomand ca acest sacou să fie purtat de bărbații slabi sau de cei care vor să pară mai masivi.

sacou carouri seroussi
sacouri pe care le poți asorta la garderoba ta

Sacouri bordo în garderoba ta

Bordo a început să prindă din ce în ce mai mult teren în garderoba masculină. Aș spune că este la egalitate cu maroul în unele situații. La fel ca și griul sau bleumarinul îl poți asorta la multe nuanțe. Îți recomand să porți piesa vestimentară bordo având în vedere că majoritatea se axează pe gri sau bleumarin când vine vorba de a purta un sacou sau un costum. 

Pentru sfârșit de săptămână îți recomad să-l asortezi cu verde sau cu pantaloni khaki în momentele business-casual.

sacou bordo seroussi
sacouri pe care le poți asorta la garderoba ta

Sacourile de mai sus se poti găsi la Seroussi sau în magazinele fizice din România

Ce alte sacouri pe care le poți asorta la garderoba ta mai știi?

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *